Vår första natt i huset

Hur fin är min kille? Haha

vi slet verkligen som djur igår för att få det någorlunda trevligt innan vi åt vår första måltid i huset. Känns så mysigt att göra allt för första gången, duscha, kissa, äta, sova till och med dammsuga haha.. vi var iallafall så hungriga att vi tog 3 pizzor haha.. kan ju säga att vi typ åt upp alla också. Ursch den här helgen har inte varit snäll mot magen, bara snabbmat.. men det blir så när man flyttar försöker jag intala mig :)

En liten sneakpeak hur det ser ut just nu, sängen står i vardagsrummet kläderna är upphängda på provisoriska ställningar. Längtar till vi är helt klara med övervåningen så vi kan flytta upp! Kommer kännas så himla mycket mindre kaos då.

När vi var "klara" för dagen vid 10 så insåg vi att vi varken hade toalettpapper eller duschtvål så vi kunde duscha innan vi gick och la oss, då Kom jag på att jag hade ett bud från Presskontakterna någonstans i lägenheten och voilà. Utom min Cocos tvål från Palmolive är dessa definitivt mina nya favoriter. Kan ju varit för vi var otroligt slitna men en dusch har aldrig känts lyxigare, och hur snygga förpackningar?

Här har vi det bra hörni. Ni ska veta hur lycklig jag är just nu. Som att livet faller på plats timme för timme. Just att man kan vara lycklig av att sitta och blogga medan jag äter en torr falafelwrap säger ju det mesta haha. Nu ska jag fixa i ordning till B kommer hem. Han har mycket på jobbet nu så blir många sena kvällar och jag är tyvärr inte den som lagar mat (längre) så vi äter på varsitt håll när det blir så.

Gillar

Kommentarer

ebbalowenberg
ebbalowenberg,
så roligt för er!!
nouw.com/ebbalowenberg
isabelw
isabelw,
Åh så glad för er skull, att ni börjar komma i ordning med allting 😃 Och ska bli så skoj att förhoppningsvis fortsätta få följa en del av allting med t.ex. inredning m.m!
nouw.com/isabelw
lovisawallin
lovisawallin ,
Ja såå kul 😊 Självklart!
nouw.com/lovisawallin
hej
,
Vart är den fina skålen ifrån som du har på bordet?
lovisawallin
lovisawallin ,

om jag minns rätt så är den från Granit men det är mer ett fat man kan ha ljus och sånt på 😊
nouw.com/lovisawallin
fashionmallan
fashionmallan,
Angelica,
Vad spännande med flytten! 😊
angelicascloset.se
Isabell ,
Men sååå roligt! Hoppas ni kommer trivas så bra 😊
isas.devote.se
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, så underbart!
nouw.com/charlottelinden
Lovisa Hill
,
Wooow, så mysigt ni ändå har fått det fast det inte riktigt är klart! Som ni slitit, helt klart grymma!! Superkul att följa er resa med huset 😍