stressen, ni behöver inte vara oroliga

T-shirt - klick / Jeans - klick (adlink) (ute igen) / Jacka klick (adlink)

Hej peeps, hur har er dag varit? Jag fattar inte, jag brukar sällan längta efter helt men redan när jag vaknade i måndags kände jag, fan va skönt med helg. Fick en ordentlig dipp nu på kvällen men gick omkring på kontoret och sträckte på mig så nu är jag pigg igen. Idag ska vi Lyfta upp sängen till övervåningen, bära upp alla kläder och måla källaren. Blir så skönt att bara få det gjort, orkar inte att alla kläder nu också ligger på marken för jag behövde klädställningarna till bloppisen och inte orkat sätta upp dom igen...

Många skriver och är oroliga om hur mycket jag stressar osv. Jag måste bara förklara för dom som inte känner mig att jag älskar stress och jobbar mycket bättre under stress då jag älskar att få grejer gjort och det får gärna gå snabbt. När jag skriver att jag har hur mycket som helst att göra så kan det vara att jag ska duscha, måla naglar och så = inte mycket, men eftersom jag skrivit upp det på en lista känns det som grejer jag måste göra, förstår ni?
Sen har jag såklart väldigt mycket att göra då jag faktiskt har ett heltidsjobb på sidan av bloggen. Bloggen är ju inte riktigt ett heltidsjobb men inte långt därifrån. Så mina dagar är ju fyllda, på sidan av det jobbar jag ju extremt mycket med huset, tränar och hänger med mina vänner och pojkvän så det är inte så konstigt att det ibland låter mycket, men jag har väldigt kul så ni behöver inte oroa er. :) Bara ett sidospår sådär!

P&K

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Snygg outfit!! 😄
nouw.com/amandasääv
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Näääe vilken fin jacka och väska!!
nouw.com/ebbalowenberg
WorkFit
WorkFit,
väskan!!! 😍😍
nouw.com/workfit
annahults
annahults,
Såå fin!!
nouw.com/annahults
lina
,
vilken storlek har du på jeansen?
lovisawallin
lovisawallin ,
sorry för sent svar!! storlek 27 kram
nouw.com/lovisawallin