Restaurang Art, Bodyshots och en jäkligt trevlig kväll

gud, jag skäms över hur dåligt jag varit att uppdatera er.. Känns som jag iallafall brukar dela med mig av 20 % av det jag gör om veckorna och den här har det varit typ 0.. Men iallafall bättre sent än aldrig, i torsdags släppte Hanna sin kollektion för NAKD.

Vilket gjorde att några av hennes närmsta vänner blev bjudna till Styleport för att bli fixade. Jag jobbade ju så jag kom senare men hann få mitt hår piffat (vilket gjorde så mycket). Jag har sagt det många gånger men Styleport är mina absoluta favorit salong. Både Julia och Meg som brukar fixa mitt hår är grymma och så himla goa. Känns liksom som hemma för mig att hänga där nu.

Som ni såg i "min vecka i bilder" fick vi på oss ögonbindel innan vi togs till platsen eventet skulle vara haha jag var sjukt rädd och höll säkert på gå in i flera väggar bara från taxin in till...

restaurang ART

Så glad att det just blev ART, velat gå dit ett tag men inte funnit tid. När vi kom in väntade drinkar (som förövrigt var SÅ goda) och hela Hannas kollektion. Där stod vi och minglade ett tag innan Hanna skulle öppna ett nytt kuvert 17:30.

På kuvertet stod det att hon skulle lyfta upp telefonen (fanns en telefonkiosk i rummet) och vips öppnades dörrarna, musiken började pumpa och på rad när vi kom in stod servisen iklädda i Hannas kollektion med isfacklor. Alltså den entrén var så fet så ni inte anar. Redan här började man bli lite sugen på att gå ut kan jag ju meddela

Vi slog oss ned (efter Hanna fått ta lite bodyshots som är standard nu förtiden), sen höll ägaren till Art ett fint tal. Älskade att han berättade lite om konceptet och rätterna, kändes mycket mer personligt.

Vi alla hade fått varsitt kuvert med uppdrag vi skulle utföra. Dock blev middagen så stökig så jag hann inte, och jag hade ett rätt bra tal som jag spontant kom på men det får vänta till senare. // Sen började rätterna falla in, den här buffelmozzarellan var galet god kan jag tala om för er!

SKÅL!

Vid den här tiden (efter en hel del uppträdanden, shots och stök) så kände jag att jag fick kasta in handduken. Jag och Molly hade nämligen bokat in ett träningspass 7 dagen efter, dock så kan jag ju säga att vi båda bangade det, jag ville hellre sova till 7 och sen åka till jobbet medan Molly råkade försova sig. Tjejerna fortsatte till Kasai och sen V och jag ångrar att jag inte följde med, dom verkade ha den bästa kvällen på länge. Men stort tack till NAKD och bästa dig Hanna som gjorde den här torsdagen till en dag att minnas!

Nej nu ska jag fortsätta jobba, resten av gänget är och käkar frulle men kände att jag fick skippa det idag så jag hann uppdatera er då jag inte orkade igår

P&K

Gillar

Kommentarer

jemimas
jemimas,
Va kul ni verkar ha haft<3
nouw.com/jemimas
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Helt kääär i din blogg! Älskar allt från designen till hur du lägger upp dina blogginlägg!!!
nouw.com/ebbalowenberg