En dag i Polen och att vara slarvig

Eftersom vårt flyg gick så sent på söndag hade vi hela dagen till att uppleva Gdansk så vi steg upp rätt tidigt. B gick till hotellets gym medan jag gick ner till frullen på hotellet. När vi var klara så promenerade vi runt hela gamla stan.

Åh va jag älskar dig!

Det var så jäkla bra väder så efter ett tag fick vi ta av oss jackor och mössor. Det var supermysig att strosa omkring i gamla stan som var fylld med fina byggnader och en massa restauranger. Det var även galet mycket svenskar överallt!

När vi blev hungriga gick vi till en restaurang vi fått upp ögonen för kvällen innan. Super najs ställe och man satt i ett stort glashus och åt.

- Kan du hälla sirapen medan jag tar ett kort? *häller mitt på tallriken* meningen är väl att man ska hälla på pannkakorna haha rätta mig om jag har fel

Maten var okej, lite konstigt allmänt men det slank ner. Dom nyttiga pannkakorna ovan var däremot supergoda! Sen åkte vi runt lite till olika inredningsbutiker innan vi tog bilen till flygplatsen. Först där insåg vi att B glömt sin Ipad på lunchrestaurangen... Trots att ingen typ kunde engelska i polen kunde vi be personalen skicka paddan i en taxi. Den kom precis fram innan vi behövde gå bort till Gaten. Blir alltid lika förvånad över hur lugn B kan vara när något sånt här inträffar. Vi kom fram till att han nog är så van att tappa bort grejer att han slutar bry sig/vet att det löser sig. Jag får ju panik om jag tappat bort något (kan liksom vara min ögonbrynspenna). Kan leta som en galning och ger inte upp förrän jag hittat det haha. Hade också velat vara mer careless men gissar att det kommer med åren. Jag har nämligen börjat bli sjukt glömsk så det är mycket jag tappar bort nu förtiden.

Jaja sen uppdatering idag men har suttit fast med jobb. Om några timmar ska jag möta upp en kollega och gå på ett mingel vi har i ett av projekten. Efter det möter jag upp B, Demi och Nicki vid Hofen. Lilltjejen fyller ju 17 år så det ska firas!

Gillar

Kommentarer