En dag på Skepparholmen och nytt till hemmet

Började onsdagen med lunch vid 12-tiden. Lunchen var sådär tycker jag. Vi satte oss sedan för att komma på vad vi gjort rätt och fel under projektets gång.

När vi var klara vid 18-tiden sprang alla ned för bubbel/öl i deras utomhus pool. Måste säga att jag verkligen gillar Skepparholmens spa avdelning, fräscht, mycket att välja på osv.

Vi gjorde sen i ordning oss för middagen. Huvudrätten var min favorit med gott kött, kantareller och potatis. Har länge letat efter liknande tallrikar till vänster, tror dom skulle bli snygga i vår lägenhet. Kvällen blev rätt kort då vi hade bestämt oss för att träna på morgonen så vid 12-tiden kastade vi in handuken och somnade gott på hotellrummet

Vi steg upp riktigt tidigt, körde lite på deras gym och hann bada lite innan frukost. Det var magiskt fint sådär precis innan gryning. Hade inte tackat nej till att stanna hela helgen om vi säger så haha

Godmorgon förresten ,eller god morgon kanske är lite sent sagt haha?

Skönt med fredag även om jag inte har några planer. Ska träna med Demi efter jobbet och sen äta veggo tacos till middag, har blivit en ny favvo rätt! Sen måste jag sätta mig och skriva ihop en önskelista, eller nja blir ju mer en lista på saker jag behöver just nu. På toppen ligger nytt porslin och vin-/champagneglas. Ellinor var så gullig och messa mig när hon hittade lite porslin hon visste jag spanat på (som dels var på rean förra helgen) sprang till Åhlens som brukar ha det märket men fick tyvärr vända då det var slut. Men när vi var på Skeppsholmen så dukade dom fram med otroligt fina fläckiga tallrikar, precis sånna jag letar efter!! Tror dom finns på R.O.O.M så måste jag svänga förbi och kika på det.


Nu ska jag fortsätta ta tag i lite jobb, vi hörs senare

Gillar

Kommentarer