en förvandling, L'oreal - Smart Bond

Hej hörni, hann helt enkelt inte med att kika in här idag men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag kikar in här med mycket blondare och fräschare hår tack vare härliga Michaela på L'oreal som skrev till mig när jag behövde hjälp som mest då mitt hår var kaos som ni ser på bilden till vänster nedan. Hon ordnade en tid till mig hos Bästa Elias på salong Haven (ligger på kommendörsgatan 27)

Jag ville bli blondare och kallare vilket han verkligen lyckades med. Jag ville inte heller bli helblond i botten utan ha kvar mycket av min egna färg vilket han också lyckades med. Förlåt men f*n va fin färgen blev när vi var klara

Söt tjej va? haha

Till vänster: In action // Till höger: njuter av kaffe och klämde på alla produkter jag fick hem. Sån lyxig måndag!

Jag och Elias, han var så duktig på det han gjorde och jag fick en massa tips till hur jag ska få upp volymen i mitt väldigt volymlösa hår. Vi valde att varken lägga i några produkter (enbart värmeskydd) eller fixa håret något då ni skulle få se hur det verkligen såg ut när jag bara tvättat det och fönat.

För att få mitt hår att se (och bli välmående) trots att jag la i en del blekning och slingor så använde Elias sig av Smartbond (läs mer här). Smart Bond får ett rätt livlöst och tråkigt hår bli mjukt och glansigt. Snacka om att det fungerade. Trots att vi inte använde någon hårolja så blev mitt hår glansigt och fint

Och Voilá! såhär blev resultatet framifrån!
Jag mår så himla bra när mitt hår är fint, känner mig liksom som en helt ny person och nu vågade jag köra lite blondare.


Stort tack till L'oreal och Elias! och vill ni se mer av hur han gick tillväga spana in Elias instagramstory

Gillar

Kommentarer