En kväll på landet

Tänkte att ni skulle tycka att det var roligt att se hur en vanlig tisdag kväll kan se ut på landet när vädret är drömmigt. Vi åker kanske lite tidigare från jobbet så vi är på landet klockan 5. Den här gången hade vi några gäster över. Jag började kvällen med att åka Wakeboard och efter det badade vi alla innan det var dags att laga ihop middagen.

Daniel och Viktoria hade med två hundar och så har vi Smilla på landet så det var hundlekar konstant. Killarna stod ute och lagade kött med sötpotatispommes osv. Riktigt smarrigt så fick nog i mig lite mer än 3 portioner..oops

Fina familjen <>

Vid 8-tiden övertalade Nicki oss att leta pokemons och äta glass på Sandhamn. Jag var rätt trött men gav med mig rätt lätt och vi klädde minst sagt oss varmt och tog med massa täcken till båten.

Så fin kväll, och på höger sida bedömer vi om bilderna vi tar blir bra eller dåliga. Nicki är en naturbegåvning på att ta kort.

Pussades såklart massa med mitt hjärta. Love u long time<>

Alla försökte typ vara lite nyttiga men jag och Nicki tog varsin mjukglass, hon med kolasås och jag med choklad. HERRE va gott mjukglass är. Hade nästan glömt det.

Hur fin solnedgång påvägen hem?


Efter vi letat pokemons och ätit glass i någon timme tog vi båten hem och där blev det bastu och bad igen. Vi har det rätt jävla bra på landet måste jag säga. Blir som ett enda långt sommarlov. Såfort jag kommer ut dit känns det som jag aldrig varit på jobbet och glömmer allt som hör där till. Kanske därför uppdateringen är sådär men jag måste också få ledigt. Nu ska jag strax packa ihop och dra, det är tomt här på kontoret då alla har semester och jag har fått mitt gjort så tänkte åka och köpa lite ingredienser så jag kan baka ikväll och imorgon (saknar såå att lägga upp matinlägg här, håller ni inte med??)

Gillar

Kommentarer