En roligare vecka ur mobilen

En bild från i lördags, var ju inte lite bakis så fick bli en lyxshake (med chokladsmak från Max), sen åkte vi till huset och kollade läget. Ska bli så kul att visa er före- och efterbilderna. Just nu ser ju huset mer ut som en soptipp, men kommer bli så fint när det är klart.

En bild från en fotografering jag gjorde med Thernlunds för några veckor sen. Jag är ju inte riktigt van att stå framför kameran/ bli sminkad av någon annan så var lite ovant men dom var nöjda och det är det viktigaste // Fick hem ett så najs frukostbud häromdagen, precis lagom till frulle också (händer typ aldrig) men mer om det sen!

Eftersom B varit borta har jag och mami kört myskväll hela veckan. Häromdagen köpte vi falafel från en foodtruck som stod utanför Mörby (närheten av där vi bor). Det var alltså helt sinnesjukt gott!

Först ut en smskonversation med mig och min spraytanare (kan man säga så?) Angelica, behövde verkligen en spraytan och ja hon ställer ju alltid upp och till och med påminner mig när det är dags igen haha // En sms konversation med Demi (B's syrra) och ungefär sådär har det sett ut hela veckan eftersom B varit bortrest och jag "skött" bygget själv med bara 1000 samtal om dagen hehe. Varit på alla byggvaruhus som går och köpt verktyg, gips, betong.. Ja you name it!

Så har delvis sprungit omkring osminkat och kört mellan jobbet och huset. Insåg igår att jag fått målarfärg på min jacka och så har jag ju gått omkring ett tag, ja jag har inte varit fancy alls. Hade ni sett mig hade ni nog dött. fun fact btw, jag ser ju inte så bra med mitt vänstra öga, så när det är för ljust kan jag inte ha det öppet, ni visste ju att jag alltid kisar på bilder men automatiskt stänger sig egentligen det vänstra helt.

Innan Carl Edmond eventet i onsdag där självaste Joel var på plats, han är nämligen delägare i företaget, Till höger ser ni min look bättre

Till vänster: Från ett lunch event tidigare idag med Matti,var ett supermysigt event med god mat och mycket bra fakta (mer om det sen) // Åt en välbehövlig tjejmiddag med Ebba igår, blev kantarelltoast och vi gick igenom veckan, sommaren och boende situationer, som sagt välbehövligt.

Nu ska jag på AW, vi hörs imorgon babes 

Gillar

Kommentarer