en sen men mysig min helg i bilder

Min helg började som vanligt med jobb hela fredagen. När jag jobbar hemifrån brukar jag och B åka iväg och käka lunch ihop, en mysig och rolig tradition. Vi åker nämligen ut till näsbyparkscentrum och sätter oss på ett litet pensionatshak. Nu i fredags var det nästan fullt och snittåldern ligger nog på 80 år haha.

Jag hade på mig Skjorta - här (adlink) och bälte här (adlink) /toppen under är gammal från Hanky panky

Vid 5-tiden avslutade jag jobb, började städa och vid 19-tiden trillade våra middagsgäster in. Josse, Jonas, Ebba och Alex skulle nämligen komma på middag. Då vi inte riktigt skulle hinna handla mat köpte vi istället 6 stycken färdiga margerita pizzor som vi sen köpte egen topping till på matbutiken.

Jag och tjejerna // Pizzorna blev succé (några brännskador senare osv.) men sjukt roligt och enkelt koncept om man vill bjuda på pizza, alla får göra sin egna och sen in i ugnen bara 5 minuter. Vi var så fancy att vi använde kartongerna som tallrik.

Till efterrätt hade Ebba och Alex handlat med sig Marrängswiss, min favvo efterrätt men jag spyr nästan när jag ser den här bilden. Jag hade väl inte diskat skärbrädan ordentligt så efter alla huggit in i efterrätten började man känna en lök smak.. Jag hade skurit lök på brädan och ja fyfan va äckligt.

Lördagsmorgonen började med en standard frulle för oss. Yoghurt och flingor till B med två rostmackor, jag havregrynsgröt med banan och två finncrips med kalkon. MUMS, och såklart en kall kaffe till det

Sen gav jag mig ut på en löprunda eller nej vet ni jag sprang innan frukosten tror jag, jaja.. länge sen jag tränade på en helg men det var riktigt skönt! Efter det åkte vi till ett båtvarv där Buster och hans familj har alla deras båtar. Vi gjorde inget hardwork men slipade lite på båten B står på (och med det menar jag 10 minuter sen ville jag åka och käka glass)

Så jag hoppade in i duschen och vi satte oss i bilen mot stan! Det var så härligt väder i lördags.

Det här ska absolut bli nya lördagstraditionen, glass och korv på kiosken vid Djurgårdsbrunn typ. Satt och njöt i solen ett tag innan vi rörde oss tillbaka

Såhär soligt och somrigt var det ute!

Timmarna gick och jag vet inte riktigt vad vi gjorde men när det blev dags för middag kände vi båda två att nej, det blir inget avancerat idag så det fick bli köttbullar med makaroner för andra gången denna vecka. Skärpning känner jag nu men det är ju så gott och enkelt att laga.

Vaknade upp rätt tidigt söndagsmorgon, gjorde i ordning frukost och kollade på film på morgonen (finns det något mysigare?) Vid 11-tiden skulle jag befinna mig på Hair&nu ute i enebyberg för att gå på en Mindfulness kurs med min mamma. Man får ju verkligen sig en tankeställare efter en sån kurs. Jag upplever att jag med bloggen tyvärr blivit mindre närvarande i vissa stunder. Just för att det är så mycket jobb på sidan av så behöver jag multitaska för att hinna med. Exempelvis medan jag står och gör frukost till mig och B överför jag bilder till min telefon osv. Jag tanker också mestadels bara på framtiden och reflekterar typ aldrig självmant typ, hur har den här dagen varit.. Jag måste lära mig att leva mer i nuet och njuta.

Efter kursen så åkte vi till Mall of Scandinavia för att handla presenter till B och käka lunch. Blev en bagel på Espresso house och jag kan ju säga att efter jag käkat bagels på The Bagel på söder så smakar ingen lika bra, alla är torra och äckliga..

Resten av söndagen tog vi det lugnt och jag struntade i att använda telefonen, hade nog att fixa och planera för veckan som kom. Mina stressigaste dagar har typ varit så torsdagen och fredagen blir betydligt mycket lugnare.

Nu ska jag ringa B och se om vi ska hitta på något mysigt innan middagen ikväll på Supper

Gillar

Kommentarer

JosefinForsberg
JosefinForsberg,
så härligt ju!
nouw.com/josefinforsberg
ayyah
ayyah,
fint inlägg! Kolla gärna in min blogg, skulle uppskatta det <3
nouw.com/ayyah
ByAJ
ByAJ,
Herlig!! <3
nouw.com/byaj