En sen min helg i bilder

Min helg började med att fira att världens bästa människa gjort sin 5:te kollektion tillsammans med NA-KD. Så mycket tid och kärlek hon lägger ned på sina kollektioner, det är inte klokt men sen blir ju resultatet alltid 110%. Jag tror kollektionen hon släppt nu är en av mina favoriter (och bara för det kan jag knappt ha något med magen haha :( ). Grattis igen älskling, du är den mest drivna jag känner och är SÅ stolt att vara din vän.

Ni hittar hela Hanna’s kollektion Här (reklamlänk)

Kort och gott så spenderades eventet med private dining i Kasai’s kontorslokal. Party productions var där innan och gjorde det SÅ fint.

Vi fick under kvällen:
Lära oss hur man gör sushi
Se på Hanna misslyckas göra sushi (haha)
Sist men inte minst äta sushi från en levande snubbe. Alltså en bodysushi istället för bodyshot som är Hannas party grej

Vid 9-tiden sprang vi ned till Kasai för att fortsätta firandet, dock begav jag mig hem vid 10-tiden, min huvudvärk höll på att döda mig, grät nästan i bilen påvägen hem för de gjorde såå jävla ont. Och det var tråkigt för trots gravid och på Kasai hade jag sån feeling haha

Vaknade upp utvilad på lördag så körde faktiskt igång med lite yoga på mitt Sats i Danderyd. Men det höll sig inte länge, hade så ont (ni vet ju vart) så hela dagen blev lidande och även mitt humör. Fyfan va det är jobbigt att konstant ha ont, det tär verkligen på psyket.

Men på kvällen bet jag ihop och fixade mig. Demi hade nämligen styrt ihop en 25-års fest som jag inte ville missa. Jag tog på mig en byxdress som är gammal och slutsåld) från River Island och drog på ett leende

Resten av kvällen spenderades med vänner. Vid 11-tiden pussade jag dock Demi hejdå och tog bilen hem medan alla andra fortsatte ut.

Hur ser ni på att er partner går ut när ni är gravida? Jag vet många som inte tycker de är okej, själv anser jag inte att det är ett problem sålänge de liksom är rimligt (kanske inte varje helg liksom) men kul att veta vad ni som också är gravida känner.

Söndagen mådde jag SÅ mycket bättre än resten av dagarna så medan B låg och sov rensade jag garderoben och packade ner sommarkläderna (kan ju ändå typ inte ha några nu) Vill verkligen få tummen ur röven och göra klart min älskade WIC men Nää de sker bara inte..

Vi åkte sen till landet, B skulle hjälpa några grannar med såna där handyman grejer och så passade vi på att köpa med oss frukost/lunch som vi åt och avslutade sen med att ta ett litet dopp i havet. ÄNTLIGEN så bet det till lite när man hoppade i, Alltså för kylan. Så jäkla trevligt att det äntligen blir kallt. Jag har aldrig varit med om att svettas såhär mycket som jag gör nu

Kvällen avslutades med Oboy och äggmackor. Fyfan va Goals... är avis på min egen söndag haha.. men är lite hungrig atm och detta hjälpte ju inte direkt. Måste B ta med sig någon bar när han hämtar mig från frissan.

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Den gula dressen var ju sjukt snygg, vart hittar jag den?
matildastrandberg.myshowroom.se
bellaskoog
bellaskoog,
Älskar byxdressen, så snygg!
nouw.com/bellaskoog