Ett tips till er sminkfantaster

Inlägget är i samarbete med Kronans Apotek och Max Factor

Så fortsätter mitt samarbete tillsammans med Max Factor och Kronans Apotek, och ni får nu 20 % rabatt om ni köper två eller fler produkter från Max Factor (använd koden lojsan20), gäller enbart produkter till orginal pris

I den här sminkningen har jag använt:
Primer - klick
Foundation - klick
Highlighter - klick
Concealer - klick
Brun puder
- klick
Brynpenna - klick
Ögonskugga - klick
Mascara - klick
läppstift - klick
Läppenna - klick

Måste säga igen att jag älskar hela deras Lipfinity serie, vill faktiskt lyfta den. Den sitter riktigt bra och man får en riktigt fin färg!

Jag blandade deras flytande miracle glow highlighter i min foundation och fick påriktigt ett jävligt najs glow (TIPSTIPS, ni ba men hallå redan? haha) , sen adderade jag lite mer på kindbenen och nästippen innan jag satte på lite brunpuder. Jag har aldrig använt mig av flytande highlighter men älskade faktumet att man kan blanda ut det i sin foundation, man fick liksom ett skönt skimmer i hela ansiktet.

En favorit sen innan är ju deras false lash mascara, känns som alla jag pratar med har den som en av sina favoriter. Jag använder den mest till festsminkning då jag tycker den ger sån intensiv look. Det är ju väldigt inviduellt hur mascaror fungerar på olika människor men denna fungerar bra för mig som egentligen har rätt tråkiga fransar. Dom sticker ner, har lätt att klumpa sig och är lite korta. Den här mascaran hjälper mig få fram dom så dom faktiskt syns vilket inte alla gör.

Kika in min sida hos Kronans Apotek här (klick) för att komma till några utvalda favoriter. Nästa gång tänkte jag visa hela deras Lipfinty serie så ni får en känsla av hur dom ser ut på. Känns som många önskade det i förra haulen jag gjorde med dom

Foto: @ericabjorkander / Redigerade av mig

Gillar

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
LindaLinnros
LindaLinnros,
Härligt inlägg 😊
nouw.com/lindalinnros