Event hos Hvisk och rabattkod

Igår mötte jag upp den här pinglan för att mingla runt med lite andra bloggare och spana in Hvisk's nya smyckeskollektion.


Ps. ja mitt hår är fullkomligt kaos, jag har legat sjuk halva veckan och kände mig inte allmänt game igår men ni får såklart se mig i alla lägen (okej inte riktigt men
nästan)

Det bjöds i vanlig ordning på en massa gottis. Det måste typ vara det bästa med event, man går aldrig därifrån hungrig men i samma mening som jag skriver det tänker jag faktiskt på att jag sällan hinner äta av maten, man är ju så inne i allt annat så när jag fotat känns det väl som jag ätit den haha.

Hade iallafall en jätte mysig kväll med bästis och alla andra tjejer som var där, perfekt att få lite energi sådär efter veckans dipp. Klämde iallafall lite på HVISK's snygga smycken, dom har ju vuxit otroligt snabbt och jag förstår varför. Minimalistiska och helt underbara detaljer på allt. Just nu erbjuder dom en rabattkod på hela 20% om ni uppger HVISKEVENT20 i kassan (obs. endast 10% på 14k guld), ni hittar deras hemsida här (klick!)

Nu sitter vi i bilen påväg till Göteborg (fråga mig inte varför), kommer hem tills kvällen och då ska vi fira Alex som fyllde 25 år i måndags! Så taggad på en dusch och lite smink. Måste bara hitta någonting att ha på mig. Juste har ni tips på bra brunchställen i Göteborg, hit me!!

Gillar

Kommentarer