Event med Hanna och Sasco

Hur trevlig lunch hade vi inte igår då? Hanna bjöd in till event för att fira hennes nya samarbete med Sasco, världens äldsta Aloe Vera märke

Skillnaden på bilderna jag tagit och Lisas haha.. Men här är jag och snyggingen Jennifer<3 vi="" kom="" lite="" sent="" då="" vi="" hoppa="" på="" fel="" buss="" osv.="" men="" väl="" värt="" det="" när="" vi="" kom="" fram.="" typ="" finaste="" lunchstället="" jag="" någonsin="" varit="">

Behöver jag ens säga något mer? låter bilderna tala för sig själva. Jag har sagt det flera gånger men jag säger det igen, Lisa är grym!!

På min vänster sida hade jag härliga Sarah!

Jag var ju lite trött från gårdagen så för att inte mina ögon skulle dö av det starka ljuset rockade jag mina Jimmy Choo glasögon. Var ju dock för härligt att solen bestämt sig kolla fram (och även idag!)

Polaroidbilder for the win!!

Tack till Supersnygga Hanna och självklart Sasco som fixat i ordning så fint.
Är otroligt taggad på att använda deras skrubb och ansiktstvätt. Dom har verkligen gjort sitt med designen som är precis som jag gillar det. Enkel i härliga diskreta, typ nästan lite "smutsiga" färger, fattar ni? Hoppas verkligen dom är lika bra för huden som det ser ut att vara.


NU: massa jobb, skulle tränat men vi ställde in det. Inte bra, har bara tränat en gång den här veckan och ätit på tok för dåligt. Är sugen på att sätta upp ett hälsosamt matschema och träningsschema, skulle ni vara sugna på att jag delar med mig av det då?

Gillar

Kommentarer