Event med L'orealo ch drömkväll med tjejerna

Jag och bästa tjejerna <>

God morgon babes! Hade en riktigt drömmig kväll igår med tjejerna och L’oreal. Stockholm bjöd på pangväder. Det var väl kanske en aning för varmt och jag var nog inte den enda som kände så haha. Tog iallafall med Josse, Oline och Shirran så det var mysigt att få lite tjejhäng också. Vi drack lite skumpa och så fick vi såklart håret fixade.

Träffade även den HÄR snyggingen på plats.

Jag och bästis!!

Det var riktigt lyxigt att få håret fixat. Vi har bestämt att nästa gång vi alla ska ut tillsammans ska vi tillbaka och fixa barret och dricka lite skumpa.

Och så träffade jag även Sofie, fick låna hennes objektiv då vi båda har kameror från Panasonic Lumix och jag håller på känna efter vad för objektiv jag ska köpa. Detta var en H020A objektiv som också kallas pannkaksobjektiv. Jag vill ju ha ett objektiv som gör bakgrunden jätte suddig. Tyckte detta var bra (stor skillnad från standard som jag har nu) men skulle inte vilja ha det lika inzoomat. Aja får springa förbi butiken och kolla.

När vi alla var färdigfixade så gick tjejerna vidare, tror till och med att det blev en utgång för dom. Själv tog jag bilen och hämtade upp B innan vi åkte ut till landet igen, i världens finaste solnedgång. Allt sken liksom i guld. Imorse var det andra bullar.. Ni som följer mig på snapchat @lojsanwallin ser ju hur jag klär mig när det regnar för att slippa bli helt blöt hahah

Gillar

Kommentarer