Fan..

Inlägget innehåller reklamlänkar

Alltså faan jag lovade mig själv att jag inte skulle sitta här med ytterligare ett ’senaste dagarna’ för att jag inte hunnit kika in här. Har verkligen behövt ta ikapp med sömn. Har faktiskt helt ärligt inte mått bra på senaste.
Meen nu ska ni få en mysig update om vad som hänt ändå eller egentligen bara vad som hände igår haha.

Hängde och myste med mina killar på morgonen (eller Aa sanningen är att jag ville ha en fin bild på dom). Hur fina matchande tröjor? Perfekt för farsdag ju som är runt hörnet (tips!!)Här hittar ni dom!

Hade ett frukostmöte med en byrå som jag jobbat med tidigare. Älskar förövrigt frukosten på Nybrogatan 38. Gröten eller äggmackan är ett måste!

Resten av dagen bestod av möten och jag såg ut såhär
byxor - Här (klick) / tjocktröja - Här (klick) / kappa - tyvärr från förra året Nelly

Blev ett stopp på mr cake innan det var dags för veckans andra poddinspelning. Som jag nämnt så har vi passat på då Hanna varit hemma

skjort/jacka - Här (klick) / byxorna är tyvärr gamla
Sen jobbade jag vidare några timmar och vid 19 hade jag en dejt inbokat med Hanna,Melina och Bianca.

Vi började med vin på Nyko och åt sedan där jag startade dagen haha. Nybrogatan 38

Jag var så hungrig igår så blev typ proppmätt direkt men kan ändå verkligen rekommendera burratan, friterad fetaosten och köttbullarna.

Ladies 💞

Jag och bibbz

Idag har vi sovit :) och kollat nya soffor!!! Är så taggad på att göra om vardagsrummet. Hittade två magiska från Sweef som vi var förbi idag. Nu ska vi måtta och testa tyg eller inte just nu men nästa steg. Nu är jag nämligen ute på tjejkväll ute i saltsjöboo (mer om det imorgon)

Gillar

Kommentarer

jonssonida
jonssonida,
Viktigt att ta hand om sig själv! Kram på er ❤️
nouw.com/jonssonida