FASHIONWEEK DAY TWO - part one

Jag & några snygga tjejer. Bilden har LISA HÖÖK tagit

Hej hörni, jag har levt lite för gott dom senaste dagarna men kände att jag verkligen måste uppdatera er nu. Jag har så mycket bilder att dela med mig av och tänkte dela upp det i lite olika delar. Det blir två delar för FW dag två och ytterligare två för fredagen.
Torsdagen började iallafall med jobb, men det skippar jag att berätta om så vi spolar fram till lunch, då mötte jag upp Anna och Hanna för att gå på Valerie.

Lovisa var också på plats i årets snyggaste kappa som hon fått hem av 2NDDAY. Enligt mig det märket som har snyggast kappor.

Finaste Moa som anlände till Stockholm på morgonen & Hanna (snygg som vanligt)

Valeries visning var en av dom vackraste enligt mig. Den ligger delad etta med By Malina

Ni har ju redan sätt min look men här kommer den igen. Lisa fick så sjukt fina bilder. Så kul att hon fotade för Nelly under hela FW

Efter visningen hände det här!!! Välkommen till klubben Anna ;) Kicka in på hennes blogg för att se mer, den är SÅÅ fin.

Vi gick till Snickarbacken för att ta en kaffe, sen gick tjejerna hem till sig medan jag fortsatte jobba. Jag ska sitta mer på Snickarbacken och jobba, för mysigt ju!

Efter jobbet mötte jag upp dessa donor igen för Dagmars visning

Dagmars visning var också super fin med massa härliga plagg. Direkt efter den här visningen åkte jag hem och svirade om för Björn Borg och Maria Nila. För att sen hamna på Tyresö vid midnatt (haha mer om det sen).

Nu ska jag göra ett till inlägg till er, sen hoppa in i duschen och fixa mig för födelsedagsmiddag på Créme

Gillar

Kommentarer