Favorite Smoothies

God morgon,

Min mobil är fortfarande död men nu är den i alla fall hos doktorn. Hoppas att dom hittar problemet så jag får tillbaka den idag! Men ni får vänta med min helg i bilder och allt annat medan. Ska träffa bästis senare idag och spela in sista delen av frågestunden, kul va?

Tänkte i alla fall medan tipsa om huvudingredienserna i mina favorit smoothies. Har blivit riktigt besatt och är sugen på det 24/7. Igår när vi skulle äta middag ville jag dricka smoothies istället liksom haha.

Till en choklad smoothie måste du tänka på att få upp sötman, jag använder mig alltid av kakao, banan, dadlar och stevia när jag gör någonting som ska smaka choklad.

Gröna smoothies som nog är min största favorit tror många är äckliga på grund av färgen men I promise you, ha i det jag har så kommer den smaka allt annat är grönt. Huvudingredienserna för mina gröna smoothies är banan, avokado och spenat. Sen kan du ha i vad du vill för att få en god smak. Ett hett tips är apelsin ;)

Bärsmoothies är ju också SÅ gott, brukar ha mina till bananpannkakor på morgonen så skippar jag sylten på pannkakorna. Jag gillar när dom blir väldigt krämiga så här behöver du turkisk yoghurt, banan, honung och sedan vilka bär du vill. Ett tips är att inte använda för mycket frysta bär, då blir det mer som en Slush.

Gillar

Kommentarer