fest, fest och mera fest

Förra lördagen drog vi direkt från Göteborg till Ikon Café där Alex hade styrt ihop lite människor för att fira hans 25 års fest. Vi åt riktigt mycket mat och drack en hel del hotshots. Jag hade väldigt trevligt på min sida av bordet där jag hängde med Michelle, Mathilda, B och Ebba.

Vi fyllde nästan hela restaurangen, det här är bara en av längorna

Mer hotshots till folket, fint det någonting bättre? Jag som älskar att shota tycker hotshots är perfekt då det är så mycket grädde vilket gör att jag blir mätt, lite full (men inte för full) och glad haha.

Jag och Ebba till vänster och Demi som vi mötte upp på suite till höger <>

När klockan slog 12 drog vi oss till Mono, som förövrigt var assoft. Bra ställe att föra på liksom, kändes som man var i någons vardagsrum med en hel del mer människor men ändå. Efter det rörde vi klackarna mot Suite som alltid är lika jävla bra och där möttes vi såklart av en glad Douglas och sen kom även Demi och Niklas förbi. En riktigt bra kväll. Som slutade på Rose av någon anledning. B tyckte liksom att det var en jätte bra idé att dra dit för att möta upp några tjejkompisar.

Har precis sagt hejdå till tjejerna efter en urtrevlig brunch. Det slutade med att vi låg i sängen alla och kollade gamla bilder och snackade skit, såå mysigt <3 saknade="" bara="" oline="" men="" jag="" och="" josse="" får="" ju="" henne="" över="" nästa="" helg="" då="" vi="" drar="" till="" london.="" nu="" måste="" jag="" börja="" fixa="" mig="" för="" kvällen, dags="" för="" en="" vit="" månad="" snart="" känner="">

Gillar

Kommentarer