Fint nytt porslin från Sagaform & besviken

Skålarna hittar ni här / skedar - här och den fina glasskopan som bara kostar 109 kr här

Förra veckan fick jag världens mysigaste bud (för mig som älskar marrängswiss haha) från Micael Bindefeld och Sagaform. Men det var inte bara mysigt att få hem ett bud som föreslog att man skulle äta marrängswiss utan skålarna var så himla söta. Såfort vi kom ut till landet lagade vi rabarberpaj med glass som jag serverade i.

Så himla trevligt bud, undra om jag börjar bli gammal när jag uppskattar grejer vi kan ha i huset mer än typ ett bud med kläder haha. Nu har vi parkerat setet på landet medan vi renoverar men sen snor jag med mig det igen. Det händer allt ofta att pr-byråer skickar ut grejer som absolut inte passar till ens stil. Då förstår man ju att dom inte ens läst ens blogg utan kanske snabbt halkat in på ens instagram. Igår fick jag hem lite mobilskal som absolut var superfina, och budet var härligt då man fick med en liten orkidé men såg ju när jag öppnade skalen att det inte ens var för min Iphone. Lite trist när dom ändå lägger tid och pengar på att skicka ett bud men gör det inte ordentligt.

Jaja nu ska jag smita ifrån jobbet (helt själv på kontoret då ingen brukar jobba till 18-tiden på en fredag haha) och möta upp B, Josse och Jonas. Vi ska äta på Levinskys burger och jag superpeppad på att se hur det stället är. Sen blir det första middagen med oss fyra också så är ju smått nervös. Det är väl okej att vara det? Tänk om dom inte gillar varandra haha nej skämtosido, det kommer bli s

Gillar

Kommentarer