Flygresan och första dagen i Neapel och svar på tal

Innehåller affiliate-länkarItalien

Klänning - Här / solisar - Fendi

Den hör resan började riktigt jävla bra (från och med att planet lyfte haha). Såfort vi kom fram så checkade vi in på hotellet och promenerade ca 100 meter till en restaurang vid hamnen som levererade både riktigt bra iskallt vin och väldigt god mat

Jag och Demi tog in burrata, gnocchi och pizza att dela på. Haha var fortfarande mätt nu till middagen men det hindrade mig inte att klämma i mig ytterligare en pizza haha, men är man i Italien så är man tycker jag!

Restaurangen hette Transatlantico

Min ÄLSKLING, gick dessutom så bra att flyga med honom. Vi såg till att ha med välling i såna där 100 ml flaskor och det lätt vi honom snutta på i start och landning. Enligt mig så verkade han mer påverkad av just starten och landningen i den här åldern. När han var 4 månader märktes ingenting.

Just nu känner jag att vi nog klarar vinterresan, dock är den typ 10 timmar längre haha men positivt mind set är väl allt?

Hotellet vi bor på heter Excelsior och fyfan va fint det är och då har jag inte ens visat deras takterrass.
Just nu när jag ligger och bloggar inser jag också att vi har typ 10 meter i takhöjd i rummen. Riktigt mysigt!!

Utsikten från vårat rum!!

Nu ligger både jag och B i riktigt matkoma, känner typ att jag aldrig mera kommer bli hungrig... men imorgon lär magen eka tomt igen.. haha juste vi är här för att fira att min fina svärmor aka B’s mamma Malin fyller 50 år!! Ska bli så mysigt att fira henne här i Italien. Hela familjen är med samt några familjevänner.

God natt på er hjärtan!!

Fast vet ni, såg precis den här kommentaren och kände att jag måste svara.

Jag skrev i ett blogginlägg att jag längtade till att T började förskolan så jag och Mickis kunde käka lunch utan barn. No shit att förskolan är till för att vi ska arbeta men är det orimligt att äta lunch med en kollega då? Och njuta av det?? Eller menar den här personen att man enbart får jobba sen måste hämta sina barn? Skita i lunch osv.? Asså förlåt men folk är fan helt efter ibland och det gör mig trött.

Gillar

Kommentarer

jonssonida
jonssonida,
Ser ju såå underbart ut!
nouw.com/jonssonida
Johanna
Johanna,
Jag läser till förskollärare och förstår vad den som skrivit kommentaren menar. Som jag förstår det så är det inte okej att passa på att träna eller handla efter jobb innan du/din partner hämtat barnen men att luncha med kollega gör ju de flesta, det ingår ju i arbetstid (okej inte betald men ni vet vad jag menar) (: kramis
jbrattse.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229