Flytt till landet

Guud va jag måste peela mig, är ju fläckigare än en ko just nu :) har verkligen inte skött min hy på senaste, bara kört på mer bus, glömt att ta på mina krämer osv. Men jag tänker att på måndag då börjar jag om på ny kula, behöver liksom en ny start och då ska jag bannemig behandla min hy som en prinsessa :)

Orsaken till att det varit tomt här är iallafall för att Todd varit hemma från dagis. Igår var han bara snorig men idag kändes han sjuk.. hoppas innerligt att han är frisk imorgon men vi flydde till landet in case of. Tråkigt att sitta inlåsta i huset själva hela helgen, särskilt när B för engångsskull inte har jobb inbokat.

Så nu har vi precis landat på landet (haha). Jag har precis hunnit lugna ner mig efter en hektiskt dag.

Jag har ju svårt för spontana planer, och vi bestämde vid 14-tiden typ att vi skulle åka ut till landet vilket gör att jag får lite kortslutning. Jag hann podda lite snabbt sen var det att börja packa väskorna och ja, alltså jag glömde ju typ allt det viktiga vilket var nappflaskor och flytväst.. sen när vi väl kom in i bilen insåg vi att juste helvete Todd behöver ju mat (parents of the year absolut). Snabbt stopp på mc Donalds, sen snabbt stop på Ica och tillslut Jula för att köpa ny flytväst till Todd.. och juste, glömde ju också kameran i bilen (spelar in vlogg).. så får åka över och hämta den imorgon.

Haha ja nu blev detta väldigt långt och rörigt men ha en fin helg hjärtan!!


Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Hoppas ni får en supermysig helg på landet 🥰
nouw.com/johannagrahn
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Skönt ändå att åka ut till landet och bara ta de lugnt ibland 🥰
nouw.com/jenniferliindqvist
oliviamalm
oliviamalm ,
Vill också bara packa en väska och åka iväg ett tag. Passa på att njuta <3
nouw.com/oliviamalm
elllensvensson
elllensvensson,
Fy vad skönt😍
nouw.com/elllensvensson
peyzi
peyzi,
härligt att hänga och mysa lite på landet!!
nouw.com/peyzi
Pernilla
,
Vart är den fina beiga tröja ifrån?😍