Födelsedag och morsdag

Tänkte dela med mig lite av det vi gjorde i helgen (utom festandet på Vida osv.) Jag har nämligen blivit super dålig på att uppdatera om det som händer i mitt "privatliv". Bloggar ju endast om events osv. vilket inte alltid är kul att läsa. I lördags fyllde iallafall Papi år och trots en galen fredagskväll steg jag, B, Sebbe och Maria upp vid 7-tiden för att ordna frukost. Han landade nämligen på flygplatsen tidigt på morgonen och medan mamma hämtade honom fixade vi så det blev en liten överraskning, tror han blev glad ;) Det är oftast väldigt kul att fira pappas födelsedag för han älskar att fira den själv hehe men ni fattar ju? Roligare att fira någon som verkligen vill att dagen ska vara mysig och så.. Nu var han lite trött efter flygresan så blev inte precis som det var tänkt men tyckte ändå den var mysig.

Så vi käkade mest hela dagen och solade. Vi åt våfflor till frukost vilket var så länge sen, hur gott är det inte?? Sen drog jag en snabbis till Edviken för att bada med Elin och Oline (solglasögonen jag har på mig fick han av oss, syns inte men dom är gröna med guldig båge från Saint Laurent, såå fina!!)

På kvällen skulle vi såklart äta mer.. B brukar skratta åt hur matfixerade vi är i vår familj. När man ska fira någon planerar vi mest med att äta mycket och många gånger haha. Vi åt indiskt som jag och B plockade upp i stan och till efterrätt blev det äppelpaj med hemmagjord vaniljglass (som påriktigt var det godaste jag någonsin ätit)

När vi vaknade på söndagen var det dags att fira mamsen. Jag äkte och handlade frukost på morgonen som vi bara familjen åt tillsammans. Riktigt mysigt var det <3 jag="" och="" sebbe="" hade="" även="" beställt="" hem="" ett="" blombud="" som="" kom="" under="" dagen.="" hon="" blev="" så="" glad="" att="" hon="" börjde="" gråta="" haha.="" sen="" har="" vi="" lilla="" ally="" till="" höger.="" min="" lilla="" vovve="" dom="" är="" 13="" år.="" hon="" är="" både="" blind="" och="" döv="" (plus="" en="" massa="" andra="" jäkla="" problem="" haha,="" hon="" är="" bl.a.="" allergisk="" mot="" typ="" allt="" som="" finns="" och="" haft="" problem="" med="" både="" höftkula="" osv...)="" men="" som="" jag="" älskar="" henne="" ändå,="" kommer="" vara="" jobbigt="" den="" dagen="" hon="" inte="" finns="">

Nu sitter vi i bilen påväg till landet. Jag fick en kommentar idag om lite mer vardagliga inlägg och jag tycker ju faktiskt själv det är roligast att läsa så ska givetvis bli bättre på det. Kanske en min helg i bilder och att jag väljer en veckodag som jag dokumenterar från telefonen?

Gillar

Kommentarer