Fontana De trevi och trötta människor

God morgon, Uppe med tuppen idag men alltså jag tror inte ni förstår hur lång tid det tar att få upp bilder! Såg att jag fått lite Rom tips i kommentarsfältet, ni är bäst! Vi har bara två dagar kvar och ena dagen ska spenderas med shopping. Bilderna ovan är iallafall från Fontana De Trevi, det var hur mycket folk som helst men lyckades få några få bilder där inga människor med Magväska stod ivägen. Alla sevärdheter här är väldigt turistiga. Kastade iallafall i ett mynt och önskade mig någonting. Andra bilden är ett fejkkast kan jag tala om haha.

Apprå på ingenting men hur trött blir man på vissa människor? Kan tyvärr inte berätta någonting här utan att göra någon sur men någonting jag verkligen inte tål hos tjejer är när dom är uppmärksamhetskåta, ljuger för att få det vi vill ha och sen är på andras pojkvänner, när man dels redan har pojkvän... Det är inte girl code och jag blir faktiskt lika arg som jag tycker synd om personen, väx upp!!

Nej, det ska inte gå ut över min Rom resa och det är tur att jag har äkta personer runt omkring mig. PUSS på er ha en fin söndag så lovar jag bättre uppdatering såfort jag kommer hem.

Gillar

Kommentarer