Före- och efterbilder på våran soffa

Inlägg i samarbete med Francobaranco

För några veckor sedan efterlyste jag någon som kunde klä om våran soffa. Sanna från Polhem PR hjälpte mig (som hon alltid gör när det kommer till husrelaterade grejer, ängel!!) få kontakt med Adina som har Francobaranco. En as cool tjej som blev såkallad tapetserare när hennes mobil råkade försvinna in i en soffa hon hade hemma. Rätt dyr så alternativet att förstöra den för att få tag i mobilen kom inte på tal så istället tog hon dit et tapetserare som hjälpte henne få ut mobilen ur soffan haha.

Jaja som sagt så ville vi att någon skulle klä om våran soffa då vi hade en beige superfin Howard soffa (bilden ovan) och jag ville gärna ha den i sammet. Älskar soffan och hur den är formad men hittade ingen liknande och kände då att ända alternativet var att klä om.

Resultatet blev rätt fint va? Vi använde oss av ett tyg som heter Velluto från JAB, färgkod 1-3120-050. Så fin färg och passar verkligen bra till huset. Just nu står soffan vid matbordet men tanken är att soffan ska bäras upp till vardagsrummet på övervåningen

Den skiftar lite i färg så i vissa ljus ser den blå ut och i andra nästan lite grön. Alltså jag är så kär i den här soffan!!

Om ni någon gång har vägarna förbi Svarvargatan 2 på Kungsholmen skulle jag definitivt spana in hennes butik där hon även säljer en del utvalda möbler, smycken och konst men framförallt kika förbi där om du vill klä om något. Vår soffa fick ju nytt liv och det tycker jag känns lite fint. Vi har även 2 fåtöljer till som vi funderar på att klä om.

Nu ska vi kolla på wahlgrens värld. Hinner ju aldrig de på torsdagar så brukar se det idag istället :)

Gillar

Kommentarer

rebeckaflinkfelt
rebeckaflinkfelt,
Men wow vad snyggt!!
nouw.com/rebeckaflinkfelt
michellenorman
michellenorman,
grymt snyggt💙
nouw.com/michellenorman
Matilda
,
Superfina möbler (!) Var kommer kläderna du har på dig ifrån? 😊
lovisawallin
lovisawallin ,
länkat byxorna i senaste inlägget, kavajen är gammal från Zara 😊
nouw.com/lovisawallin
Andreatherese
Andreatherese,
Wow! Blev skitsnyggt!
nouw.com/andreatherese
kristinalicerika
kristinalicerika,
Men wow!!! Såååå fin färg verkligen!! 😍
nouw.com/kristinalicerika
Sofia
,
så du efterlyser tjänster på din blogg för att sedan få det som ett samarbete för att få betalt för det? lol
lovisawallin
lovisawallin ,
Inte så konstigt alls faktiskt. Fick ett tips via det inlägget och hon ville hellre köra ett samarbete 😊
nouw.com/lovisawallin