Före-/efterbilderna!! SKÄMS

Igår väntade ett efterlängtat besök hos Styleport och bästa Jenny. Eller ja, efterlängtat och efterlängtat jag bokade tiden veckan innan MEN helvete, visste inte att mitt hår var så äckligt som de var... skäms nästan att lägga upp förebilderna

Men här har ni den hemska sanningen... att keps och mössa varit mina bästavänner är ju inte så konstigt

Och såååhär bra blev resultatet. Vi la i en jävla massa slingor och toppade det lite. Ingen jätte förändring men stor skillnad haha

Måndagsvibbare!!

Jag bar btw topp och väska från Hanna Schönbergs kollektion and I freaking love it!! Så jävla bra och välarbetad kollektion. Alla plagg jag beställde hem var ren och skär magi! Speciellt väskan!!


Ni hittar kollektionen Här (klick!)

Jag älskar att hänga på Styleport. Salongen är så lyxig, men priserna är inte höga för det. Kaffet är magiskt, alla som jobbar där är underbara.. ja listan kan göras lång.

Tack för att ni återigen räddade mig!!

Jaja nog om mitt hår, I skrivandes stund har jag precis plockat upp Todd hos Dani (Hanna har flyttat dit idag eftersom vi åker och hon hjälpte mig med T medan jag var hos naprapaten) och nu väntar lite jobb innan vi drar ut till flygplatsen. Så skönt att vi åker idag, jag har väntat på den här dagen länge. Kommer dock sakna Hanna så mycket, vi har verkligen haft mysigt den här veckan och hon har verkligen räddat mig från KAOSARTADE dagar! Tack igen hjärtat!!

Medan vi är borta bor en släkting hos oss vilket också känns lite skönt, då vet man att huset är städat när man kommer hem hahaha... well well, ska länka den mysiga outfiten jag bar igår också!! Ni var många som frågade efter den :)

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm,
Wow vilken skillnad! Det blev så snyggt 😊
nouw.com/oliviamalm
sweetwords
sweetwords,
Så fint det vart =D
nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229