Före och efter planritning i huset - ställ era frågor

Till vänster ser ni gamla planlösningen och till höger nya. Vi flyttar entrén till mitten av huset på andra sidan. Som ni ser på vänstra bilden så finns de två entréer till huset. En på sidan av huset och en på baksidan, båda var ingen bra lösning så vi sätter en ny entré vid ett gammalt fönster och bygger igen dom andra. De andra stora vi gör är ju att riva dom flesta väggarna. Planlösningen var sämst innan och nu får vi det precis så öppet vi vill ha det. Vi har som sagt köpt ett kök som är så jäkla stort så att det krävs öppen planlösning. Sen har vi även flyttat trappan till övervåningen till den nya entrén.

Här ser ni övervåningen, in så stor skillnad utom att vi flyttar trappan och gör ett badrum. Blir så skönt att få ett sovrum nästan lite stort som våran förra lägenhet haha. Sen har vi även rivit fram så vi har två loft och i mittenrummet går taket upp till bjälkarna. Ni kommer få se mer nästa vlogg :)
Annars hörni, jag får så mycket olika frågor från olika håll så kommentera det här inlägget så kommer jag och B svara på dom!

PUSS

Gillar

Kommentarer