Förra veckans Highlights -skulle ha gjort botox, tips på lunchställe, bästis häng m.m.

Tänkte istället för att visa min förra vecka i bilder visa några highlights från den. Jag är så glad att jag bloggar, främst för att jag faktiskt aldrig stannar upp och reflekterar förrän när jag kanske skriver en recap om året, eller som i detta fall om min förra vecka, som var väldigt bra men som jag inte ens tänkt hur den var. Fattar ni? Det är så viktigt att stanna upp och lyssna på vad man gör, reflektera mer över livet. Fick lite såna tankar nu sen mindfulness kursen jag var på i söndags. Mer om den i min helg i bilder.

Åt lunch med en vän på Kaffeverket, kan verkligen rekommendera det stället för lunch,fika eller middag. Passar liksom till allt

Vännen var närmare sagt @elinskoglund , vi pratade om att vi vill åka till LA,killar och givetvis jobb. Elin jobbar ju på Nouw så vi diskuterade lite allt möjligt.

En riktigt highlight förra veckan var ju dom 4 milen jag sprang. Fyfan va najs det var. Nu när Stockholm är i sitt bästa jag så njuter jag av varje steg utomhus.

Sprang runt på massa presskontor med @josefinlavold , eller ja massa och massa. Hann inte med så många då jag hade fullt upp på jobbet men vi hann iallafall med Molino, Prince, Polhem och Vass. Så tråkigt att missa massa men en bättre anledning till att boka lite luncher hädanefter.

Hann hänga lite med dessa gullisar Anna, Josse, Bianca och Tove

Inbetween shows and events haha. Lyxigt va? Köttbullar med maccaroner fick vi slänga i oss innan vi skulle cykla till Gina Tricot's event för deras kollektion med Anine Bing.

En selfie på badrummet medan vi hade workshop för nya projektet med Castellum. Älskar denna topp som underbara Lovisa Barkman designat. Den är (såklart) tyvärr slutsåld // Glasspaus på kontoret. Överlag har Magnum godast glassar tycker jag, deras Magnum white är min absoluta favorit, eller den med caramelsås emellan glassen och chokladtoppingen, vet ni vilket?

Men det absolut bästa förra veckan var nog min ansiktsbehandling hos Nordiska Kliniken. Jag hade (hör och häpna) tänkt göra botox mot min spänningshuvudvärk, men efter jag börjat använda mina glasögon mer flitigt så har huvudvärken inte kommit lika ofta. Thank good. Så vi bokade om till en mild ansiktsbehandling. Jag sov nog under hela behandlingen och var som en ny människa efter. Om jag nu väljer att göra botox snart så kommer jag definitivt gå hit, så himla proffsigt bemötande och härlig personal

Jag vill inte skryta meeen hur fin lyster fick jag inte? Inge filter och min hy sken men var ändå matt. Fattar ni? Haha (bortse från det otroligt fula lunchrummet jag sitter i och min pose, vet inte riktigt vad jag gör med munnen...

​Juste innan jag avslutar måste jag tipsa om dessa färdigblandade hommus dippar från Sevan. ALLTSÅ JAG DÖR, den med smak av ärtor är så god att jag slukade två paket på mindre än 10 minuter. Dom finns att köpa lite överallt, hemköp,  Ica, Coop m.m.

Nu ska jag fortsätta ta hand om min mailinkorg, har mycket spännande på g nu!!

Gillar

Kommentarer

A
,
Vaaarför kör alla bloggare med "botox mot spänningshuvudvärk". Var ärliga och säg som det är istället!
lovisawallin
lovisawallin ,
om det nu vore för att jag bara skylla på det hade jag väl gjort det ändå 😊 nu gjorde jag ingen då min huvudvärk börjat släppa. dock kan jag inte säga att jag aldrig kommer göra botox någon annan gång men denna gång var tanken att jag skulle göra mot spänningshuvudvärk...
nouw.com/lovisawallin