första födelsedagen, friterad pulled pork, presenter och matkoma på Stockholms bästa restaurang

I tisdags fyllde en av mina favoritmänniskor år. Första gången vi faktiskt firat honom påriktigt på hans födelsedag efter 3 år. (förra året låg vi båda i halsfluss och året innan det höll han på att dumma sig). Började iallafall med att servera honom frukost i sängen. Hittade inga ljus så ett vanligt fick fungera haha.

Vid lunch möttes vi sen upp på Boquerian för lite Tapas. Jag gillar stället, kanske lite pricy att gå dit för att käka lunch men annars super bra AW/middagsställe.
Allt var iallafall SÅ gott men priset fick nog dom friterade pulled pork bitarna (beställ det nästa gång ni är där).

Till vänster en mätt tjej och till höger en kille nyfiken på sitt paket (scrolla ned för att se vad han fick)

Lovade ju att lägga upp mer oretuscherade bilder så here you go, straight from my phone. Var ju rätt smidigt att blogga såhär, oftast är det ju att fixa bilderna som tar tid.

Av mig fick B ett par sneakers från LV, så jäkla snygga och han blev super glad. Tyvärr var dom någon storlek för stor så vi måste byta.

Efter jobbet möttes vi upp hemma och fixade oss lite snabbt innan vi skulle ut och käka. Jag hade på mig samma kostym som i inlägget nedan (här) fast utan någon topp under. Perfekt sätt att förvandla en vardagskostym till lite festligare. Till det hade jag ett par sneakers

Vi styrde bestämda steg till Supper, enligt mig en av Stockholms bästa restauranger. Du blir ALDRIG besviken. Servicen är bäst och maten likaså. Jag hade ju mailat dom dagen innan att jag gärna ville ha bordet tidigare om det gick, dom ringde flera gånger för att få tag i mig (satt i möte alla gånger) och fråga vilken tid vi istället ville komma, så löste dom ett bord, bara sådär, riktigt bra service!

Åh minns aldrig vad dessa rackare heter (något på P) men är typ det godaste som finns att ta in som en liten förrätt

mer mat..

ÄLSKAR DIG SÅ JAG DÖR <>

Nu kurrar det i magen, den där tonfiskssalladen med avokado och massa annat gott smälte i munnen på mig. I övrigt så åt vi upp all mat på mindre än 5 minuter förstår ni hur gott det var då? All jäkla cred till Supper, dom har verkligen lyckats med deras koncept och hållt det sen start.

Hann kika in och säga hej på min lunch.. Jobbet dödar mig just nu typ haha. Satt till sent igår och kommer nog bli samma ikväll igen. Men innan jag fortsätter så ska jag vid 16 möta upp Lisa. Hoppas bara på att få svar snart från hotellet vi ska fota på att det är grönt!

PUSS

Gillar

Kommentarer