Förvandlingen

Okej jag lovade ju er före- och efterbilder på den här härliga behandlingen jag fick hos mamma. Färg och formning av bryn samt färgning och lyft av fransar. Hur stor skillnad? Känner mig liksom sminkad på andra bilden ( hon avslutade med lite brun utan sol därav annan hudton)

Och här har ni en bättre bild på bryna och fransarna. Dock ska vi göra om mitt vänstra öga då fransarna inte ville böjas riktigt lika bra.

När man är gravid så kan man inte garantera något när de kommer till visa behandlingar så vi får hoppas att de ändå funkar. Mina fransar går ju nästintill ner och är typ omöjliga att böja upp. Tidigare fransböjning har ju inte fungerat för mig och böjer jag med franstång så går dom ner efter 10 min haha.

Fixar iallafall alltid mig hos mamma på Hair&nu i Danderyd för er som undrat. Brukar ju bara säga att jag går till mamma haha men nu vet ni

Gillar

Kommentarer

fannyberggren
fannyberggren,
Blir verkligen sån skillnad när man färgar brynen, blir lika chockad varje gång jag orkar göra det! Haha 😄😍
nouw.com/fannyberggren
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Så fint resultat! Glömmer alltid bort att färga brynen men borde verkligen boka in en tid igen!
nouw.com/jenniferignatius
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jösses vilken skillnad!! SÅ SJUKT SNYGGT <3
nouw.com/matildaberlin
Emma
,
Känner igen fransbeskrivningen, jag har haft samma problem!! Det som funkar för mig är att föna ögonfransböjaren med hårfön innan jag börjar fransarna så den blir varm. Det blir lättare att böja och de håller sig bättre! + Om du ska ha mascara, kör på en vattenfast! Då håller sig iaf mina böjda mycket längre 😊