Från min telefon

Okej hörni, eftersom det är fullrulle här tänkte jag att ni får en liten recap vad som hänt senaste veckorna(!) jag har verkligen inte haft tid att kika in här men ville iallafall visa några höjdpunkter.

Vi börjar med min och B’s staycaption på Diplomat. Jävlar va trevligt det är att bara checka in och aldrig checka ut. Vi älskar ju verkligen att typ bara ligga i sängen och äta, kolla på film och mysa

Min bror har fyllt år och det firade vi på restaurang Ilse. Super gott och as cool restaurang så den kan jag verkligen rekommendera!

Har varit förbi Petras pop up store i MOOD. Alltså hon har verkligen lyckats med Adoore, älskar precis allt!! Och är verkligen inte ensam om det

Fotade samarbeten med Stella och såg ut såhär innan jag bytte om dvs haha. Var helt sinnessjukt trött då jag varit uppe sen innan 5, vaccinerat T och jobbat men de var bara att strunta i det.

Såhär blev lite av resultatet, vad tycker ni?

Sen var det bara att spring till en taxi för att åka ut till det underbara ställer Görnvälsslott (stavas det så?)

Lovisa Barkman släppte en riktigt fin kollektion tillsammans med Mockberg så det var därför vi var där och firade

Jag och @moamattsson var såklart heldressade i Adoore. // maten var FANTASTISK

Royal Design och Graaf Ledin styrde en nyårsmiddag på Nobis och det var jävligt trevligt!! Ville verkligen inte gå hem men var så trött så kunde knappt hålla ögonen öppna haha. Det har verkligen varit några påfrestande veckor med T. Han har varit sjuk, jag har varit sjuk och haft så svårt att sova vilket jag verkligen inte brukar ha. Är och har alltid varit en person som somnar såfort jag lägger mig i sängen men vet inte vad det varit med mig på senaste.

Allt var så fiiint ordnat!!! Tack att jag fick komma underbara ni!

Den här lilla knodden har blivit så stor!! Han har verkligen börjat kommunicera vilket är så jävla kul och han har äntligen börjat bli lite matglad. Man behöver inte längre tvinga eller vara orolig utan nu äter han både rejäl frukost, lunch och middag (sen massa mellanmål på det)

Gillar

Kommentarer