friyay

Hur fin är min blus från Gina Tricot? Ni hittar den här och Smilla är också rätt söt och trött haha

God morgon babes, äntligen fredag eller hur? Jag är så taggad men har känt mig lite ostabil den senaste veckan. Kan ju vara med att jag varit sjuk med stubinen har varit kort och allt har känts jobbigt. Jag får ångest av tanken att jag är uppbokad till mitten av juli och hur jag ska hinna med att njuta av allt. Mitt kontrollbehov gör ju småsaker som inte alls ska vara jobbiga till en moment. Ni vet ju att jag skriver listor, men nu när jag har så mycket hamnar varenda grej på den listan så jag inte ska glömma. Helt plötsligt har jag gjort att måla naglarna till ett krav ls

Exempel på hur jag tänker inför nästa vecka
- Åh jag är ju uppbokad hela nästa vecka. Vi är i stan hela helgen så det betyder att jag sent på söndag kväll när vi kommer till landet igen måste packa för hela veckan och midsommar., och juste snart ska vi hyra ut landet i två veckor, då måste jag ju packa inför dom veckorna. Vad ska jag packa då? Måste ju ta med mig allt om jag inte hinner prova ut looks osv. Så helt plötsligt känns det som jag ska packa för en månad och jag blir stressad och huvudet låser sig.

Hur jag vill tänka
- Åh hur kul att jag har så mycket ROLIGA grejer inbokat nästa vecka! Ska äta middag med vänner, åka till skärgården på fest och tillslut fira midsommar på västkusten, så fett! Ska packa grejer jag känner mig kick ass snygg i, det är ju bara 5 dagar, det blir lätt! Så tar jag nästa vecka när den kommer. Ett steg i taget typ.


Ja ni fattar, jag har varit stressad hela den här veckan över helgen, då jag skulle packat ner fina kläder för idag då vi ska äta med Josse och Jonas, Ett ombyte för kvällen då vi ska möta upp Australien tjejerna, Kläder inför STCC ombyte för kvällen då jag ska fira Hanna, Lördag träningskläder för Yogan med Mymuesli, ombyte för vi ska fira Demi som fyller år.
Önskar i vissa stunder jag kunde vara mer yolo, allt löser sig nog och mitt liv hänger ju inte på att jag har en ny och fräsch look, eller om jag hunnit måla naglarna eller inte. Fan inser när jag skriver det här att jag nog är lite ytlig/fåfäng. Usch, från och med nu är det skärpning!

Ha en fin fredag babes!

Gillar

Kommentarer