Frukost i Färgfabriken

Innan ni får min vecka i bilder tänkte jag dela med mig av min underbara fredag morgon. Vaknade redan innan 06:00 och kunde inte somna om så jag gick upp och jobbade av några timmar. Vid 8-tiden åkte jag till Färgfabriken för frukost med Glossybox.

Jag åkte dit med Anna, underbara vän<3

Men träffade även några andra vänner på plats, bl.a. @Systrarnaq , Filippa och Bianca.

Dom hade dukat upp med SÅ god frukost

Det var en mysig start på morgonen och vi gick igenom mycket hudvård. Deras "månadens box" innehöll massa smaskigt från Filorga. Nu har jag inte testat något i boxen men blev ju spänd på att få testa nu, det absolut bästa med Glossybox enligt mig är ju att man får hem nya produkter och kan hitta nya favoriter plus att det känns som man unnar sig själv något varje månad.

Jaja, Filorga var själva på eventet och berättade tanken bakom produkterna och alla deras krämer lät magiska.. Det som ofta får mig på fall när det gäller hudvård som man får lyster av,vilket man skulle få av deras peel over night mask (om den hette så). Återkommer med reviews sen om det är intressant. Tips till er som gjort botox, filers eller andra injektioner är också att dessa produkter hjälper till processen så det stannar längre kroppen, hur bra? Nu har jag inte gjort något men man vet ju aldrig i framtiden ;)


Frukosten blev inte så långvarit för jag har hade SÅ mycket jobb idag (älskar btw att jag alltid måste skriva SÅ med stora bokstäver som om ni fattar haha) Fan va jag är trött på mig själv just nu. Känns som allt jag gjort dom senaste dagarna har varit skit, inte alls levererat som jag brukar och det stör mig. Typ som jag haft en mindre stroke och glömt bort hälften. Får försöka vila den här helgen och inte jobba så mycket så kanske det kommer tillbaka.

Vi hörs sen med min vecka i bilder <3

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Wow vilka bilder!! Ser supergott ut!!
nouw.com/filippaml
Emelie JS,
Synd att du inte kände att du kunde njuta av frukosten! Hoppas du vilar upp dig nu i helgen <3
www.devote.se/emeliejanssonsjogren
simoneviebke
simoneviebke,
Åhh himla fna bilder och alla är så snygga!
nouw.com/simoneviebke
Elin
,
Vart är jeans jackan och jeansen ifrån?????? såååååå snygga
lovisawallin
lovisawallin ,
Länkar sen idag <3
nouw.com/lovisawallin