Frukost med Assefa Communications och Indiska och filma en housetour? tyck till

Alltså hur mycket älskar man inte såna här morgnar? Extra plus när sällskapet är uber mysigt och frukosten är jäkligt god.

Varför fick vi den här härliga starten på morgonen? Jo för Assefa Communications bjöd in till frukost då Indiska har kommit ut med en massa nyheter som jag mer än gärna skulle vilja ha hemma i garderoben. Det som tog topp 10 priset var en ribbstickad klänning i vitt med slits eller deras nya magiska silkeskollektion. Allt var så fint! Till frukost fick vi avo-mackor och yoghurt med bär och granola, till det drack vi kaffe och någon juice som smakade gurka,ingefära,citron m.m. allt

Bredvid mig satt härliga Sanne

Bra ljus huh? men mittemot oss fick vi Josse och Paulina. Det blev en massa snack om plugg och hur sjukt Usa är haha.. Sanne bor ju delvis i USA så vi fick höra massa grejer så man nästan tappade hakan

Vi fotade snabbt efter och jag drog snabbt fram sjalen vi fick med i vår goodiebag, hur fin är den inte? Vill matcha den nästa gång med slitna jeans, oversize skjorta och en messy bun med sjalen runt om. Ni hittar den här (klick!)

Såå jäkla tråkigt väder!! fuktigt och regnigt. Ni som alltid kommenterar att mitt hår är så fint av volym osv. kolla in dom här bilderna haha. Om det är något mitt hår inte gillar så är det regn och fukt hehe. Nu jobb men kan knappt fokusera, vi ska ju hämta nycklarna till huset idag (sorry om jag tjatar). Tänkte filma en liten housetour? Skulle ni tycka det var roligt?

Gillar

Kommentarer