Fyfan va tröttsamt

Alltså jag tar gärna emot konstruktiv kritik, mer än gärna faktiskt. Är långt ifrån perfekt men just nu känner jag fan att de får vara nog. Jag la ut en bild i fredagas där jag grattade alla kvinnor på internationella kvinnodagen. I mångas mening var de är bra grej, men många verkade ”missförstå mig” läs: ville ordmärka.

Min mening: grattar oss att vi är kvinnor som kämpar för en bättre framtid och just för att vi är kvinnor. Vi kommer i en framtid ha en jämställt samhälle, de är jag säker på. Grattis till oss och för våran framtid.

Andras mening: jag grattar oss kvinnor för att vi inte lever i ett jämställt samhälle, nedvärderar kvinnor för att jag skriver så, menar ”grattis för att vi alltid kommer ha lägre löner än män, sämre rättigheter osv.”

Blir påriktigt väldigt trött och otaggad på att ens försöka göra skillnad på mina sociala medier när många ska tolka så fel. Ni som följer mig förstår väl till 110% vad jag menar? I mitt fall så var alla som skrev inte följare, men vad gör dom då inne på min story. Va inte där om ni inte gillar mig som person.
Jag förstår att man ska hylla kvinnan, men är ett grattis så annorlunda?

Jag undrar när det blev såhär illa... att de gått så långt att man snart blir rädd för minsta lilla grej man skriver kan misstolkas till något helt annat.
I såna här stunder blir jag så trött på att allt i Sverige ska vara så jäkla PK, för jag är så långt ifrån det. Ska jag forma mina sociala medier för att försöka slippa få såna här meddelanden från människor som inte har någon aning om mig eller mina värderingar?

Ville bara skriva de här om de var några andra människor som ”misstolkade” vad jag menade med min bild.... TRÖTTSAMT är bara förnamnet.

Det är så LITE girlpower i detta. Kan nästan tycka att de är förnedrande att se ner så mycket på kvinnan som dessa människor gör.


Behövde bara skriva av mig lite, 98% av mina följare är dom mest underbara. Pratar med många av er dagligen och älskar att läsa era kommentarer men de är ju ändå 2% som kommer åt en på något sätt

Gillar

Kommentarer

Pernilla
Pernilla ,
Varför kan folk inte bara glädjas för vart vi faktiskt kommit idag och vara glada för att vi fortfarande inte står i träsket å traskar, vi som många andra länder kunde lika väl ha vart på det planet att tjejer inte får rösta eller köra bil. Så kan vi inte tillsammans vara glada för allt vi kan göra som kvinna och hur långt vi har kvar även om vi har en bit kvar. Lojsan du skrev inge fel folk måste bara ha någon/något att vara negativa om hela tiden. Det var inget fel skrivet av dig utan snarare av alla pesemister. kan kvinnor lära sig att hylla varandra för där har VI jävligt långt kvar. Kan folk bara njuta å vara glada att dom faktiskt lever. Kör på Lojsan du är grym å gör ett grymt jobb, och glöm inte att du gör allt du gör samt har en lite plutt hur coolt är inte det
.så från en annan mamma kbk puss å kram
Pernilla
Pernilla ,
*Långt vi har kommit
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229