Gårdagens "barrunda"

Igår bestämde jag, Anna och Hanna att vi skulle köra en barrunda, okej de va ju ingen riktig barrunda men ni fattar. Det var så längesen bara vi 3 hängde med varann så jag och Hanna började med ett glas bubbel på strandvägen och sen Riche. Det var så mysigt att få lite kvalitetstid med varann. Vi ses ju ofta men då är de antingen jobb eller träning så då missar man ju att prata om lite mer än bara vardagen.
Efter vi tagit 2 glas anslöt sig Anna och två av Hannas vänner från Norrköping och vi gick till älskade Sturehof. Där beställde vi in stolly bolly (dum idé! Jag blev alldeles för full igår). Sen gick k vi till Kasai där det blev dancebattle med några norrmän. Sjukt kul haha. Sist men inte minst gick vi till spitfire för att avsluta "Barrundan" på topp.
Sen gick vi till Suite där vi körde bord med en till killkompis. Det är alltid bra drag på Suite och igår var det FÖR jävla roligt. Så roligt att man hamnade i säng efter 5
För att sova bort hela dagen hehe. Fyfan va de äckligt att bli sådär full att man inte har någon kontroll. Tyvärr så har jag aldrig riktigt lärt mig att hantera alkohol utan det är mer tur än skicklighet att de väldigt sällan blir för mycket.

Nu myser jag med mitt hjärta framför Beck med te och marabous nya Co-co smak, ni måste testa!! 

Puss babes

Gillar

Kommentarer

emmafelsing
emmafelsing,
så galet snygg😍
nouw.com/emmafelsing
isabelw
isabelw,
Låter som att du hade en toppenbra lördagskväll och har en mysig söndag!
nouw.com/isabelw
Sara,
Vart kommer din rutiga kavaj ifrån? 😊
sarassplace.blogg.se
lovisawallin
lovisawallin ,
Chiquelle 😊
nouw.com/lovisawallin