GÄSTINLÄGG BY JOSSE

Jag tycker att lojsan har varit riktigt dålig på att blogga idag så jag tänkte hjälpa henne lite. Kanske ska börja med att säga att det är Josse som skriver aka the beztieeeee. Jag gjorde en liten lista med lite random info om lovisa :)

  • Hon gråter till i princip alla filmer, hon grät till So Undercover med Miley Cyrus haha googla den filmen så förstår ni.. Ajajaj.
  • Hon producerar väldigt mycket saliv när hon blir exalterad.
  • Hon sover på ALLA flyg
  • När vi bodde med varann i australien så brukade vi gå på bio nästan varje tisdag och till slut blev vi så bekväma på bion att vi tog med våra duntäcken in (som förövrigt var leopardfärgade påslakan men till vår ursäkt var det faktiskt sjukt kallt inne i salongen)
  • När vi lärde känna varandra i typ 8-9an så varnade min mamma mig för lojsan för hon trodde att hon trodde att lojsan var en "bad girl" hahah
  • Hon kallades VoTka-lojsan i gymnasiet, och hon uttalar vodka med t voTka

Hahah tomma flaskor också, små fjortisar i typ ettan.

Haha asså alla pinsamma vimmelbilder..

Det här va nyår för 2 år sen i Australien, vi var på en fest ute på en flytande bar. Nina Dobrev från Vampire Diaries var liksom där men vi väljer ändå att hänga med det här gamla paret istället hahaha.

Min älskliiing

Riiiktigt baked påväg till skolan i en taxi efter en utekväll

VoTka-Lojsan!

<>

Klassikern, vi tog alltid av oss skorna i trapphuset så vi inte skulle väcka pappa som sov precis vid hallen varje gång vi kom hem från en utekväll.

Det här är så klassiskt lojsan och mig haha.

Finns så sjukt mycket mer roliga bilder och historier men det är verkligen bloggförbud på det. Skulle verkligen vilja lägga ut alla roliga bilder jag har på lojsan men hon skulle döda mig då och jag skulle inte få gästblogga igen.

Josse over and out. Puss!

Gillar

Kommentarer