Gender reveal - OMG

Innehåller affiliate-länkarBebis

Dress - Here

Alltså vilken dag det blev igår. Vi fick reda på vad det är för liten bebis som ligge i magen och det känns fortfarande sjukt overkligt. För oss spelar det ju verkligen ingen roll vilket kön det blir då det faktiskt känns oviktigt. Viktigaste är ju att bebisen är frisk och att allt går bra men jag är så glad att vi gjorde en rolig reveal! Jag hade egentligen tänkt köra något lite mindre (typ öppna en box med ballonger för att se vad det är för kön) men så kom Moa med en idé som hon och Josse fick göra för vår familj igår. Alltså jag är fortfarande helt blown away.

Ni kommer ju självklart att få ta del av just det här väldigt snart. Jag orkar inte hålla några mer hemligheter för er just nu så när YT videon är klar läggs den ut!!

Medan kan ni väl gissa vad ni tror det blir?? Jag trodde iallafall tjej och B trodde på en kille. Vem tror ni gissade rätt?

Gillar

Kommentarer

Laura
Laura,
Åhh kan du inte länka B's kläder också? Drömming match ju! Ni är så fina!
C
C,
En tjej borde det vara då! När du säger att de känns sjukt overkligt så känns de mer som en tjej för en kille kanske borde kännas mer bekant i och med att ni har en. Eller är jag helt ute och cyklar kanske haha?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229