Get the cozy look

Byxor - klick // Stickad tröja (liknade) - här eller här (adlinks)

Hej babes, Jag glömde ju helt att lägga upp den här looken på bloggen när jag la ut den på insta, var ju så många som undrade vartifrån allt är. Hade faktiskt lånat hela outfiten från Hanna (utom byxorna som jag fått). Tröjan är gammal från Zara tyvärr, och hur fin är inte den gröna celiné väskan också? den här outfiten kommer jag bära mer än en gång ;)

Hur mår ni då? Jag är lagom stressad, Sitter hemma och jobbar nu för jag ska till bygget sen. Men vid lunch måste jag till stan då jag har ett möte, sen ska jag åka till huset efter jobbet igen så måste banga lite events tyvärr. Sen sov jag skit dåligt inatt, tror det var för jag stressade i mig lite middag och godis igår istället för en ordentlig måltid så vaknade vid 02 och hade svårt att somna om för jag mådde illa. Sen började det låta som det kraffsade under sängen och eftersom jag sett en och annan skräckfilm när B varit borta så blev jag såklart livrädd.
Jaja imorgon kommer B hem och på lördag vankas två kräftskivor, en med Swedish Tonic och en annan hos några vänner senare  på kvällen. Kommer blir stört kul.

Nu  måste jag jobba innan jag sätter mig i bilen och åker till killarna        

Gillar

Kommentarer