Gina Tricot Jeans

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar för Ginatricot

Stickad tröja - klick / Jeans - klick

jeans 1 - klick / jeans 2 - klick / Jeans 3 - klick

Jag har ju samarbetat med Gina nu ett år tror jag. Sjukt hur snabbt tiden går när man tänker efter. Denna månad är iallafall fokus på jeans. Många av mina favoritjeans kommer just från Gina och dom till vänster har jag precis klickat hem. Dom är i samma modell som dom mörka jag har på bilderna men har insett att ljust är mer min grej.

Ja vad har ni gjort idag? Jag har haft flera lyckade möten men är extremt trött. Blev ju lite sent igår och jag var uppe tidigt för att åka till kontoret och sitter fortfarande kvar och jobbar. Har ett event jag och Hanna ska gå på med som vi kanske måste hoppa då hon har hon i magen, jag hade verkligen velat gå men något i mig säger att det är lite skönt om det ställs in. Isåfall tänker jag åka hem, göra ett varmt bad och äta middag. Somna tidigt för att vakna upp utvilad imorgon. Jag har dubbelkalas inbokat samt massa samarbeten som ska fotas så jag har lite stress inför helgen.

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
det är så snyggt med gul tröja 😍
nouw.com/mihome
lisabakkland
lisabakkland,
isabelw
isabelw,

Så snygga jeans! Och låter bra att hoppa över eventet, ibland är det allra bästa att lyssna på sin kropp och sitt inre. Att sätta sig själv mer i första hand helt enkelt! Kram<3

nouw.com/isabelw
gcamillas
gcamillas,

Gult klär dig! 😊

nouw.com/gcamillas
emmakmoberg
emmakmoberg,
älskar den gula tröjan! 🌟🌟🌟
nouw.com/emmakmoberg