GLOSSY BOX five years and new years party!!

Innan vi begav oss till fantastiska Nio Rum på hamngatan och Glossybox tog jag, Louise, Gertrude och Julia några glas vin på Brillo.

Dom här killarna var så sjukt läskiga men samtidigt väldigt fina haha!

You'll find us in the Photo Booth

I torsdags var jag som jag nämnt tidigare på Glossybox nyårs/ 5 års jubileums fest. Vi var på Nio rum på hamngatan och det är ingen nyhet att jag älskar deras lokaler. Glossy hade iallafall styrt ihop det så fint och alla var så himla glittriga och med bra feeling. Vi dansade loss, fotade oss, tog en hel del hotshots och blev faktiskt också spådda på plats, hon hade rätt på det mesta, sen så fick hon upp ett "graviditets kort" och menade att det var på g... haha jaja resten stämde väl bättre.

Vid 11-tiden smet jag och bästa Louise drog sen vidare till Riche följt av Bardot och en snabbis på Bergmans. haha vi hade verkligen överdrivet kul så varför gå hem? Tack för en mysig kväll gulle och stort tack till Glossybox!


God morgon förresten, vaknade för någon timme sen men har legat i sängen och retuscherat bilder osv. Vi ska strax skjutsa ut B's föräldrar till flygplatsen så ska börja gå upp nu. Lite trött då vi va på Julglögg hos en tjejkompis igår, men mer om det sen. PUSS

Gillar

Kommentarer