GOALS

Godmorgon hörni, kul att se att min utmaning är peppande för er,det gör mig så glad!!
Just nu sitter jag och jobbar lite, väntar på att T ska vakna så vi kan dra till öppna förskolan snabbt innan jag ska åka med honom till Nicki som ska ha honom över dagen. Behöver fota och skicka ett samarbete samt lägga ut ett. Sen ikväll har några av mina favorittjejer event med Nelly så det ska bli riktigt mysigt. Det är i riktig julanda och som ni vet älskar jag ju julen.

Ni var många som undrade vartifrån T's pyjamas var igår och ni hittar den här(klick). Den har dock inte kommit in än men ni kan bevaka och få ett mejl så snart den finns att shoppa. Den är ju verkligen urfin. Min pyjamas hittar ni dock här (klick) och här (klick).

Måste också bara säga en grej som jag och B kommit överens om nu. Eftersom vi båda typ jobbar lika mycket men jag har T hela dagarna så tar B varenda morgon. Det här är påriktigt det bästa som hänt mig. Jag får sova till 07-08 varje morgon(!) sen har jag nätterna men dom är ju inte alls lika jobbiga nu när man får sova ostört ca 2 timmar på morgonen. GOALS

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Så fin pyjamas ju! <3
nouw.com/johannagrahn
Linnealiebig
Linnealiebig,
såå fin 🔥
nouw.com/linnealiebig
Linnea
,
Har Buster tappat allt sitt hår?
simoneeriksson
simoneeriksson,
Så härliga bilder! och ha så kul på eventet:))
nouw.com/simoneeriksson
Carissie
Carissie,
Ha så kul på eventet:)
nouw.com/carissie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men va underbart!! 😍 älskar pyjamasen brw!
nouw.com/matildaberlin
chanelleersoz
chanelleersoz,
åh vad skönt med ”sovmornar” för dig! 😍
nouw.com/chanelleersoz