Göra sin drömjacka, Jag ska få två praktikanter och snö på valborg?

inlägget innehåller reklamlänkar

https://blfa.me/c/97g15pve
https://blfa.me/c/6o409cVx

Hej Babes, Internetet på kontoret har varit nere hela morgonen (ja jag var här tidigt imorse så en del av min dag har redan gått). Men Nu när det fungerar kan jag äntligen posta. Ska ju göra en egen jeansjacka med Patches men har så svårt att bestämma mig, vill egentligen ha en stor kaktus där bak och några små men hittar liksom inget som passar så har inte sytt på något än. Annars lutar det åt att köpa en jacka med text på och sy på mina mindre patches, diggar NA-KD's "The future equals female". Juste såhär ser min vecka ut:

Måndag: Igår var jag ju hos frissan men sen gjorde vi inte så mer på kvällen utom att käka lite tacos och godis (nyttiga veckan börjar nu, hur svårt ska det vara liksom?)
Tisdag: hämta paket, träna med Tove, hänga med Josse och Elin
Onsdag: massa möten, på eftermiddagen ska jag på ett event och efter det ska jag möta upp B, Olivia och Erik för att gå på dragshow (haha) kommer bli så kul
Torsdag: Fota med Lisa, Möten och massa administrativt, sen ska jag möta två praktikanter jag ska ha hos mig om några veckor, på kvällen ska jag till älskade Styleport för event med Josse
Fredag: Har en del möten inbokade och sen lite träning.
Lördag-måndag: Vi åker ut till landet på lördag morgon. Ser framemot att hänga framför brasan och kolla film, basta och bara glida omkring osminkad. Det ska ju snöa på söndag verkar det som så att gå ut och dricka lockar mig inte alls, vill istället bara mysa och träna.

Gillar

Kommentarer