Grattis huset 1 år - såhär såg det ut då

Igår sa Buster att det borde vara prick ett år sen vi köpte huset. Mycket riktigt gick jag in på mobilen för att se. Vi dokumenterade ju såklart hela händelsen. Det var 13 februari 2017 som vi skrev på papperna (bilden till höger). Kommer ihåg att jag kollade på bilden efteråt och kände mig så vuxen. Hade jag verkligen köpt hus ihop med min kärlek? helt overkligt!! Bilden till höger är tagen när vi rivit hela skiten (bokstavligen talat).

och såhär såg visningsbilden ut! Har förberett ett inlägg till er om hur huset ser ut nu. Alltså riktiga före- & efterbilder för er som inte sett vloggen. ÄR så taggad på att höra vad ni tycker <3 Det är ju fortfarande inte helt klart men vi hade ändå räknat med ca. 1 år renovering och vi började ju i mitten av juni så vi har några månader kvar.

Gillar

Kommentarer

Agneselofsson
Agneselofsson,
spännande, de ser jag fram emot 😍
nouw.com/agneselofsson
Viktorhognas,

Spännande 😃

nouw.com/viktorhognas
Malin
,
hej! jag har en konstig fråga haha, min nouw krånglar hela tiden och det går inte längre att lägga upp bilder från mobilen när jag bloggar. har du varit med om det här? eller tips på hur man får det att fungera igen?
lovisawallin
lovisawallin ,
Ja ibland krånglar det för mig med. Jag har faktiskt bara väntat ut det startat om allt och sen har det fungerat haha 😊 Skriv annars tlll deras support
nouw.com/lovisawallin
miamariapetersson
miamariapetersson,

Vilket drömhus !!

nouw.com/miamariapetersson