gravid vecka 31 - graviddiabetes och Q&A

Gravid vecka för vecka

Nu har ju faktiskt snart hela vecka 31 snart gått. Inte så mycket nytt på min front, är fortfarande rådvill angående förlossning. Kanske prel.bokar ett kejsarsnitt för att sen se om hon lägger sig rätt innan. Det känns fortfarande otroligt ångestladdat att föda i denna tid. Vet inte varför jag finner det så deprimerande men det känns tråkigt att lilla T inte kommer få träffa sina nära och kära. Eller är det någon som vet hur restriktionerna där ser ut? Får hon träffa mina och B's föräldrar om läget ser ut som det gör nu? Eller ska man hålla sig helt isolerade? Som jag förstått så ska ju inte just barn/spädbarn få så allvarliga symtom vid COVID men jag ser ändå många hålla sig hemma med sina småbarn. Jag som var så taggad på att få hänga med alla hemma och inte sitta själv i ett mörkt rum ensamt hus som sist (haha).

Såhär ser det alltså ut i appen nu. Men hon har växt i raketfart, så från att ligga under kurvan ligger jag nu över på mindre än 2 veckor.

Jaja, mer "tråkiga" nyheter är väl att det misstänks att jag har gravid diabetes. Dom har ej tid att testa det för att få svar 100% förrän 14 april så behöver alltså vänta ett tag. Vi får helt enkelt hålla tummarna att det inte är så. Om det inte är gravid diabetes så bokar man in ett tillväxtultraljud för att se att allt är som det ska. Kan ju alltså vara ingenting eller så kan det vara något. Time will tell och ingen idé att sitta och oroa sig i onödan. Jag hoppas ju hellre på diabetes än att det är något med henne.


Just nu känns det inte som jag har något att skriva om just graviditeten. Har ni några frågor eller är det något ni vill veta till nästa vecka så ställ dom frågorna i kommentarsfältet så svarar jag på dom :)

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia ,
Jag väntar mitt första barn i oktober och det är såååå mycket att införskaffa tills dess. Vad är det allra viktigaste tycker du? Och vad skulle man kunnat strunta i? Något du absolut inte skulle klarat dig utan?
Erika
Erika,
Hej!
Jag födde också mitt första barn med snitt och är nu i valet och kvalet hur jag vill föda nr två.
Hur går dina tankar kring valet? Är det något speciellt du är rädd för vilket du än väljer?
Stor kram ❤️
IP: 82.99.3.229