Greasy spoon

Igår fick jag in en snabb lunch med B på Greasy Spoon, dom ligger på söder och trots att vi brukar äta där med jämna mellanrum har jag missat det här stället (eller försökte få bord en brunch förra sommaren men det var fullt och efter det har jag inte försökt igen)

B tog in en full veggie som inte såg ut att vara i min smak överhuvudtaget, den var nog inte så god heller med tanke på att han lämnade nästan allt haha.

Jag drog iallafall vinstlotten med en avokado macka med poscherat ägg och fetaost, muums va god den var! Hade egentligen velat testa pannkakorna men efter den här Italien helgen försöker jag dra ner på allt som egentligen inte kroppen mår så bra av haha. Men kan iallafall rekommendera Greasy Spoon, bra mat (utom B's rätt då) och en härlig lokal, skulle lätt kunna sitta där och jobba då och då kände jag.

Vad gör ni då? Sorry för sen uppdatering men min dag har varit galen. Jag har väldigt mycket på jobbet nu plus en hel del på privata fronten. Jag har total kläpanik och måste hitta någonting att ha på mig till både Bieber imorgon och Social Media Gala på lördag. Är så taggad på den här veckan men längtar samtidigt till att den är över så jag bara kan få njuta av en helt oplanerad vecka, känner ni igen er? När jag får för stressigt har jag en tendens att sluta njuta och vill bara "bocka" av det från min lista. Är iallafall galet taggaad på Bieber (som jag tjatat om lite för mycket i bloggen) men också SMG, ni vet väl att ni kan vara med på dagen helt gratis? Läs mer om galan HÄR

Gillar

Kommentarer