grymmaste helgen på länge

Klänning -Här (reklamlänk)

Hej från landet där jag avslutar min underbara helg. Den har verkligen varit perfekt. Började fredagen med att inte göra någonting. Har ju som jag tjatat om varit sjuk så chillade fram till på kvällen. Då gjorde jag mig i ordning för att fira min tjejkompis Matti som fyller år nästa vecka.

Lite ledsen över att jag var sjuk och inte riktigt ville dricka alkohol för det var länge sen jag var ute med mina bästisar. Vi funderar dock på att boka en weekend till London i höst.

Jag och bästis matchade i vanlig ordning

Hämtade upp T hos mamma och åkte sedan hem. På lördagen var jag uppe tidigt för att filma ett samarbete innan jag skulle bli upphämtad av San Miquel.

Såhär såg de ut då!

Stockholm bjöd på absolut bästa dagen och det gjorde även San Miguel. Jag var ju fortfarande sjuk så drack inget förutom några klunkar öl. Mår dessutom så mycket bättre nu vilket är skönt

Vi blev iallafall först upphämtade i en stor partybuss för att sedan bli upphämtade med en båt som vi spenderade några timmar på. .

Sen körde båten till strandvägen där vi hoppade av för lunch på Glashuset.

Förstår ni va härligt gäng

Vinkade hejdå till tjejerna och hej till T istället. Mamma var barnvakt då B redan var ute på landet. Sen åkte vi hem, packade och begav oss också ut till landet för lite ledighet. Jag insåg att jag verkligen inte fotat något men det är för att jag vloggat hela helgen, kan ju inte göra två saker samtidigt som ni vet hahah

Igår gjorde vi inte någonting förutom att ta båten till bullandö för att käka med Gustav en killkompis.

Fyfan va livet har varit najs den här helgen. Och på onsdag åker vi ut igen!

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Ååhh vad roligt😍
nouw.com/ellenholmberg
ByAJ
ByAJ,
Det så herlig ut! <3 Ha en fin start på,uken også!
nouw.com/byaj