Hårvårdsrutin - tack L'oreal

Har fått många frågor om jag inte kan visa hur jag får volym i mitt hår trots det är ganska långt och självklart kan jag det. Jag själv "lider" av ganska platt och livlöst hår så det ni ser på bilden ovan är långt ifrån sanningen från min sida. Sådär ser mitt hår ur när jag lagt lite tid på det. Hoppar jag ut ur duschen och drar direkt till jobbet så ser det inte lika bra ut kan jag lova er. Jag kör iallafall på vilka produkter jag använder (stort tack till L'oreal som faktiskt skickat hem det mesta som nu ingår i min hårvårdsrutin) och hur så scrolla ner :)

Kokosolja

Minst en gång i veckan försöker jag packa in mitt hår med kokosolja och en handduk så det får värmas upp. Jag vet inte helt ärligt om det gör under med håret men jag inbillar mig det. Tips är att även smörja in sig med det ;) huden blir super len

Biolage Schampo och Balsam (klick!) // Kerastase serie oljedagkräm -klick! inpackning klick!

Här börjar jag alltid med att schamponera håret (inte hunnit använda produkterna till vänster så länge). Efter jag schamponerat lägger jag in en inpackning (gör detta ca. 2 dagar i veckan). Avslutar sedan med vanligt balsam. Skillnaden och varför man ska lägga inpackning först kan ni läsa om här. När jag har handdukstorrt hår tar jag i oljedagskrämen.

Ovan är alltså hur jag behandlar mitt hår när jag tvättar det, scrolla ned för att se hur jag gör för att få bättre volym

Använder mest produkter från Mila Nila, jag kör alltid deras heaspray innan jag börjar föna men även en produkt jag fått hem som är grym, nämligen Dallas Thickening spray (här). Jag har i det i handdukstorkat hår innan jag börjar föna.

När mitt hår är torrt och om jag har tid har jag i papiljotter någon timme, blir stor skillnad. Avslutar sedan alltid med Torrschampo från Mila Nila.

Dock är mitt största tips till er som har svårt med volym att alltid tvätta håret dagen innan ni ska iväg. Håret blir inte lika "nytvättat" och lättare att styla. Jag brukar tvätta mitt hår på torsdagen om jag ska ut fredag. Sedan på fredagen någon timme innan jag ska vara klar stoppa i papiljotter och sedan locka underhåret lite slarvigt.


Hoppas ni gillade inlägget, glöm inte att trycka på like-hjärtat då <3 nu="" ska="" jag="" fortsätta="" fokusera="" på="" att="" vara="" sjuk.="" kom="" hem="" vid="" 14="" idag="" och="" efter="" det="" somnade="" jag="" och="" vaknade="" först="" upp="" för="" en="" halv="" timme="" sen.="" är="" redan="" trött="" men="" håller="" mig="" vaken="" till="" middagen="" och="" hoppas="" jag="" mår="" bättre="">

Gillar

Kommentarer