HAYMARKET SCANDIC

Igår skulle jag möta upp bästa Amanda, hade inte varit på Haymarket Scandic så tänkte att vi kunde gå dit och fika. Snacka om en bloggares dröm, det var så fint!! överrallt.

Man måste ju bara älska entrén. stora fina blommor på ett bord i guld

Jag ska börja på någon slags detox den här veckan (ofrivilligt haha) så jag tog en chiapudding medan hon tog en macaron som såg ut att smaka riktigt gott

Inte bara jag som är fototokig haha

Sen satt vi och snackade ikapp i någon timme innan vi promenerade till Zink för ett glas vin, jag tog vatten då jag körde. Sen var jag tvungen att rusa då jag hade paket jag var tvungen att hämta ut innan 19:00, behövde ha dom till ikväll då jag och Josse ska fota. Men känner att jag är i stort behov av en helkväll med min kusin snart, på tok för länge sen vi busade runt och bröt mot våra föräldrar regler

Väska - Balenciaga / Jacka - Zara / Skjorta - HM

Jag var dagen i ära klädd i babyblått. Skjortan är ny från HM och SÅ snygg.Ska dock visa den lite bättre då jag inte suttit och skrynklat den på kontoret :)
Nu ska jag springa iväg och käka en tidig lunch, får bli Blueberry som vanligt då jag är sämst på andra ställen som har något vegetariskt utan gluten.

Gillar

Kommentarer