HAYU

Inlägg i samarbete med hayu.com

Häromdagen så laddade jag och B upp för att kolla på serier utomhus!! Så jäkla mysigt (tills alla mygg kom och jag spillde ut alla chips,trillade och skrapa upp knät och fick dipp i hela håret osv..hahah.) Vi bar ut en säng på bryggan, satte upp ett lakan på bastun och så en projektor så var hela "bioanläggningen" klar :)

Men förutom att dela med mig av vår mysiga kväll så ville jag bara meddela er att idag släpps det första avsnittet av nya säsongen KUWTK i USA men inte bara där... jag kan gladligen meddela alla mina Kardashian fans att ni nu, samma datum (alltså idag) kan kolla på den nya säsongen på hayu.com. Det är så fett så jag vet inte vart jag ska ta vägen, eller jo det vet jag. Jag och bästis ska parkera oss i våran soffa och sträck kolla avsnitten. Tvingade även B köra några avsnitt även om han inte förstår min besatthet men det gick sådär haha.

Vad är hayu undrar ni då? För er som missat så körde jag ett samarbete med dom för några månader sen och har konstant använd tjänsten sen dess.

Här är några fördelar med tjänsten:

- Du kan ladda ner avsnitt och titta på dom i offline-anslutning (min räddning under semesterflygningarna)
- Nya avsnitt kan streamas samma dag som i USA
- Alla säsonger av vår favoritserie KUWTK, inklusive spin-offs finns på Hayu men också 200 andra realityserier

Jag kollar alltid på KUWTK med Josse, det var hon som införde serien i mitt liv. Jag vet inte vad det är som gör att jag älskar serien så mycket men det är typ hur hela deras familj är. Jag skrattade så mycket till ett av avsnitten när Kim är besatt av att ingen ska härma hennes juldekoration i sitt hus då hon menade att alla gjort det sist. Hennes manager "råkar" skicka ett mail till Kim's mamma Kris om exakt hur dekon ska se ut (alltså utan att överdriva är det liksom, isrink, julgran som är 15 meter, tomtenissar osv. alltså en lista på några miljoner i bara julpynt). Kris beställer allt sitt julpynt precis enligt listan men det visade sig att Kim lurat henne, hon har kört något helt annorlunda. Förstå ett sånt prank haha? för sjukt


Vad är erat bästa KUWTK minne? Ni signar upp er på HAYU.COM här (klick) för enbart 49 kr/månaden och är du ny så får du dom första 30 dagarna gratis, hur bra?

Det absolut bästa med den här säsongen är ju att både Khloe, Kylie och Kim får barn(!!) och sen se hur Khloe hanterar Tristans otrohet som kom ut bara några dagar innan födseln.. egentligen så är det väl deras ensak men jag kan inte rå för att bli nyfiken. Vet inte hur jag hade hanterat något sånt..

Såfort jag jobbat klart ska jag bänka mig och kolla första avsnittet, iih så taggad!!

Gillar

Kommentarer

mariereierth
mariereierth,
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
men wow!!!! lyx med egen bio 😍🙌🏼
nouw.com/tiffanykarlsson
Faronsson
Faronsson,
Åh vad mysigt! Helt fantastiskt!
nouw.com/faronsson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Så mysigt med en liten utebio 😃
nouw.com/cassandraharaldsson
Maawl
Maawl,
Åh så bra tips! Är precis som dig helt fascinerad av den familjen. Love em <3
nouw.com/maawl