Helger som dessa

min klänning är från Bubbleroom men förra året så verkar helt slut tyvärr
Helvete vilken trevlig lång helg jag och familjen hade. Det började med lite jobb tillsammans med Hanna på Diplomat. Men innan det satte igång passade vi på att ta ett glas vin med @moamattsson . Väldigt trevligt vill jag påstå.

Sen var det dags för jobb, hoppas ni alla såg vår live tillsammans med Chrispher Cloos? Det var väldigt kul, första gången vi gjorde detta så kommer säkert bli fler gånger.

Vi var som sagt på Hotel Diplomat och hade ett super fint rum, vi hade ju även bokat en sleepover som egentligen skulle vara sista sleepover innan lilla Tintin kom. Hur sjukt att BF var ju egentligen igår?? men istället kom hon för mer än 2 veckor sen. Det är så sjukt, på något sätt blir jag ledsen när jag tänker på att första veckorna redan är förbi, förstår ni? Jag förstår ju verkligen att man ska njuta av nuet men får lite panik att jag inte kommer få uppleva första dagarna med henne igen...

I freaking love you bestie, Vi har bara känt varandra i 3 år men det känns som jag och Hanna är samma person. SÅ glad att hon är tillbaka i Stockholm

Och såhär såg våran sleepover ut, givetvis så sov inte Tintin emellan oss (kanske självklart men ville förtydliga). Enligt Hanna så skötte sig även Tintin exemplarisk och jag kan inte annat än hålla med.

Min guldklimp <3

Direkt från Diplomat ut till landet, har vloggat därifrån så inte fotat jätte mycket men den här salladen jag åt på Bullandö på torsdagen var jag tvungen att fota då den var så GOD

Varför jag inte heller hunnit fota är för att vi rensat och städat och fixat hela helgen. Det byggs och möbler har byggts. Det blir SÅ fint.

Vi avslutade helgen med att äta på Bullandö igen. Jag har sagt det förut men måste säga det igen att trots Todd's humör har påverkats av Tintin är hans ålder just nu så jäkla charmig. Älskar verkligen hur hans personlighet börjar komma fram mer och mer och man ser vad för typ av person han kommer bli.

Det var min helg, men som sagt kommer det en vlogg från landet i veckan!

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Så härliga bilder!
nouw.com/agnesvera
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Detta är ju underbart att se!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men vilken cosy girls night på Diplomat 😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
Felicia
,
Hur kan du vara så brun hela tiden ? Hur gör du? Ser så fräscht ut!!
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh det låter som en underbar helg 😊
nouw.com/oliviamalm
Jannickes
Jannickes,
Ser ut som att ni har haft en underbar 😍
nouw.com/jannickes
Henrik,
Är det falafel på salladen??
www.htcab.com/
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
ser ju sååå supermysigt ut! 😃
nouw.com/angelicacarlsson
Elin,
Så mysigt med bebismys <3
erlokalvard.se/
celineryden
celineryden,
Såååååå gulliga barn du lyckats få, jag döör
nouw.com/celineryden